Markus Blomquist valittu RKP Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajaksi

RKP Varsinais-Suomi on ylimääräisessä piirikokouksessaan 18.9 valinnut Markus Blomquistin, Turku, piirin puheenjohtajaksi. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Laura Wickström Korppoosta.

– Yhdessä teemme piiriin. Odotan hyvää kampanjahenkeä tulevissa alue- ja kuntavaaleissa. Meidän tulee muistaa minkä eteen teemme töitä: hyvinvointiyhteiskunnan, kestävän tulevaisuuden ja vahvan Pohjoismaan puolesta, missä maakuntamme on tärkeä toimija, sanoo Markus Blomquist.

– Olen kiitollinen luottamuksesta ja että pääsen yhdessä RKP-piirin kanssa nostamaan esille meille ja koko maakunnalle tärkeitä asioita, sanoo Laura Wickström.

Hallituskokoonpano ensi kevään piirikokoukseen on seuraava:

Piirin puheenjohtaja: Markus Blomquist, Turku

Varapuheenjohtaja: Laura Wickström, Parainen

Varapuheenjohtaja: Roger Hakalax, Kemiönsaari

Hallituksen jäsen (varajäsen suluissa)

Jerker Björkqvist (Rosanna Blomster), Turku

Marlena laurén (Fredrika Sihvonen), Parainen

Oscar Byman (Jan Drugge), Kemiönsaari

Camilla Sonntag-Wilenius, Salo (Henrik Solin, Lieto)

Gunilla ”Gilla” Granberg, Svenska Kvinnoförbundet (Kjell Wennström, Svenska Seniorer i Åboland)

Rasmus Anttila (Linda Johans), RKP-nuoret

Ministeri Joakim Strand Suomen ja Ruotsin hallituksien yhteisen kokouksen jälkeen: Yhteinen koordinointi ja EU-vaikuttaminen hyödyttävät meitä kaikkia

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Joakim Strand osallistui 16.–17. syyskuuta Suomen ja Ruotsin hallitusten yhteiseen kokoukseen Rosenbadissa, Tukholmassa. Kokouksen järjestivät pääministerit Petteri Orpo ja Ulf Kristersson, ja se oli ensimmäinen yhteinen hallitustapaaminen viiteentoista vuoteen.

Lue edellinen artikkeli

Ingo, Norrback ja Ollikainen: Tarvitsemme turkistarhausta Suomessa

Eduskunta käsitteli tänään täysistunnossaan kansalaisaloitetta Turkistarhaus historiaan. Kansalaisaloitteessa vaaditaan turkistarhauksen kieltämistä sekä kansallisen suunnitelman laatimista sen lopettamiseksi. Kansalaisaloitteen käsittelyssä olivat läsnä turkiselinkeinoa kannattavat kansanedustajat Anders Norrback (RKP), Mikko Ollikainen (RKP) ja Christoffer Ingo (RKP).

Lue seuraava artikkeli