fbpx

Helsingin piiri

Toiminnanjohtaja Helsingissä (sijainen)

Runa Ismark

Vs. toiminnanjohtaja, Helsinki

runa.ismark@sfp.fi

040 550 0653

Kampanjakoordinaattori Helsingissä

Joel Sundström

Kampanjakoordinaattori, Helsinki

joel.sundstrom@sfp.fi

040 682 7532

Helsingin valtuustoryhmän poliittinen avustaja

Tyko Hertzberg

Valtuustoryhmän poliittinen avustaja (Helsinki)

tyko.hertzberg@sfp.fi

040 506 0806

Toiminnanjohtaja Helsingissä

Helsingin piiritoimisto

Svenska folkpartiet i Helsingfors r.f.
Yrjönkatu 27, PL 430
00100 Helsinki
Puh: 050-555 4607

Laskutusosoite:
Svenska folkpartiet i Helsingfors
PB 42325, 00021 Fakturering

Helsingin piirihallitus

Puheenjohtaja: Simon Granroth, granroth.simon(at)gmail.com

Varapuheenjohtajat: Elina Sagne-Ollikainen ja Emmi Piippo

Jäsenet: Karin Toyoda, Runa Ismark, Charlie Hindsberg, Joakim Horsma, Gunilla Karlsson Weckman,
Veronica Hertzberg, Stina Wahlsten, Satu Roberg, Anna Storå, Johan Sundholm ja Satu Roberg

Varajäsenet: Peter Hackman, Benjamin Ellenberg,
Kasper Kannosto, Niklas Rönnberg, ja Mimi Wiik

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Biaudet: Rauhan puolesta on tehtävä työtä

24.10.2022

YK:n päätehtävänä on maailmanrauhan säilyttäminen. Tänään, kun vietämme YK:n päivää, meitä muistutetaan YK:n merkityksestä ja siitä, että YK:lla on nyt tärkeämpi rooli kuin koskaan. Venäjän ydinaseuhka ja sen hyökkäys Ukrainaan ovat muuttaneet kansainvälistä turvallisuuspoliittista tilannetta täysin.

Nylander: Sairaaloiden lakkauttamisella voi uhkailla vain kerran

17.10.2022

Kun HUSin omistajat, eli neljä hyvinvointialuetta ja Helsingin kaupunki, viime perjantaina kokoontuivat neuvottelemaan omistajien maksuosuuksista HUSin alijäämän kattamiseksi, oli selvää, ettei yksikään omistaja ollut halukas hyväksymään ehdotusta palveluverkon rajuista siinä muodossa, Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Mikaela Nylander sanoo.

Wickström: Lähisairaaloiden palvelut pelastettu Porvoossa, Lohjalla ja Raaseporissa

17.10.2022

RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström iloitsee siitä, että HUSin hallitus tänään on päättänyt luopua suunnitelmistaan muuttaa lähisairaaloiden palveluita ensi vuonna. Käytännössä omistajien, eli uusimaalaisten hyvinvointialueiden ja Helsingin kaupungin, on keskusteltava HUSin budjettikehysten kasvattamisesta leikkauksien välttämiseksi.

RKP tukee Helsingin talousarvioesitystä: Tarpeellisia panostuksia päiväkoteihin, kouluihin ja henkilökuntaan

14.10.2022

RKP on kaupunginhallituksen jäsenenä osallistunut neuvotteluihin Helsingin kaupungin ensi vuoden talousarviosta ja tukee talousarvioesitystä.

Wickström: Lohjan synnytysosaston sekä Lohjan, Porvoon ja Malmin päivystyksien turvaaminen on oikea päätös – nyt Lohjan, Porvoon ja Raaseporin jäljellä olevat palvelut on pelastettava!

12.10.2022

Henrik Wickström, joka toimii Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen hallituksen toisena varapuheenjohtajana sekä RKP:n varapuheenjohtajana, on tyytyväinen siihen, että Lohjan synnytysosasto sekä Lohjan, Porvoon ja Malmin yhteispäivystykset on poistettu HUS:in hallituksen säästölistalta, jota tullaan käsittelemään ensi maanantain kokouksessa.

Blomqvist-Valtonen ja Cederlöf: HUSin uusi leikkauslista on aluesairaaloillemme kuin märkä rätti vasten kasvoja

12.10.2022

HUSin virkamiesjohto esitti tänään uuden ehdotuksen säästötoimenpiteiksi HUSin talouden tasapainottamiseksi vuodelle 2023. Esitys heikentäisi voimakkaasti Uudenmaan aluesairaaloita. Muun muassa Porvoon ja Lohjan sairaaloiden päivystysluontoiset ortopediset leikkaukset esitetään lakkautettaviksi. Ortopedinen päivystys hoitaa kiireelliset leikkaukset esimerkiksi auto-onnettomuuksien tai muiden suuronnettomuuksien sattuessa ja mahdollistaa ympärivuorokautisen leikkaustoiminnan. Raaseporin sairaalaa uhkaavat uudelleenjärjestelyt. 

Biaudet: Suomen pitää sitoutua feministiseen ulkopolitikkaan

14.09.2022

Eduskunnan täysistunnossa käytiin tänään lähetekeskustelu valtioneuvoston tasa-arvopoliittisesta selonteosta.

Helsingin palkanmaksusotku: Yhteisiä varojamme on käytettävä vastuullisemmin

24.08.2022

Helsingin kaupungin palkanmaksu on ollut sekaisin jo useita kuukausia. Syy ongelmiin on uuden palkanlaskuohjelman Sarastian käyttöönotto ja pula palkanlaskijoista. Ohjelman kapasiteetti on osoittautunut riittämättömäksi kaupungin tarpeille ja sen seurauksena on käyttöönotossa ilmennyt useita haasteita. Vaikka kriisin pahimman vaiheen yli on päästy niin eivät kaikki ongelmat ole vieläkään ratkenneet.

RKP vaatii, että hyvinvointialueet noudattavat lakia

19.08.2022

Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisvastuun siirtyessä kunnilta hyvinvointialueille lakkautetaan myös Kårkullan kuntayhtymä, joka tuottaa ruotsinkielisiä kehitysvammaisten tukipalveluita ja erityishuoltoa. Uudellamaalla toiminut projekti Kepa Uusimaa esittää, että sekä suomen- että ruotsinkieliset vaativan erityishuollon palvelut keskitetään HUS-yhtymälle. Ruotsalainen kansanpuolue (RKP) vastustaa esitystä ja on jättänyt asiasta kannanoton kaksikielisille hyvinvointialueille ja Helsingin kaupungille.

RKP mukana Helsinki Pridessa

27.06.2022

RKP, Ajatushautomo Agenda, RKP-Nuoret, RKP:n naisjärjestö ja Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs järjestävät tapahtumia koko pride viikon ajan.