fbpx

Helsingin piiritoimisto

Svenska folkpartiet i Helsingfors r.f.
Yrjönkatu 27, PL 430
00100 Helsinki
Puh: 050-555 4607

Laskutusosoite:
Svenska folkpartiet i Helsingfors
PB 42325, 00021 Fakturering

Helsingin piirihallitus

Puheenjohtaja: Simon Granroth, granroth.simon(at)gmail.com

Varapuheenjohtajat: Elina Sagne-Ollikainen ja Emmi Piippo

Jäsenet: Karin Toyoda, Runa Ismark, Charlie Hindsberg, Joakim Horsma, Gunilla Karlsson Weckman,
Veronica Hertzberg, Stina Wahlsten, Satu Roberg, Anna Storå, Johan Sundholm ja Satu Roberg

Varajäsenet: Peter Hackman, Benjamin Ellenberg,
Kasper Kannosto, Niklas Rönnberg, ja Mimi Wiik

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

RKP mukana Helsinki Pridessa

27.06.2022

RKP, Ajatushautomo Agenda, RKP-Nuoret, RKP:n naisjärjestö ja Svenska Kvinnoförbundet i Sörnäs järjestävät tapahtumia koko pride viikon ajan.

Biaudet: Kaksi naapurimaata jotka edustavat rauhaa, demokratiaa ja vapautta, ottavat nyt yhdessä askeleen kohti Naton jäsenyyttä

17.05.2022

Eduskunnassa on tänään käyty palautekeskustelu Valtioneuvoston selonteoista Suomen liittymisestä Pohjois-Atlantin liittoon ja turvallisuusympäristön muutoksesta. Kansanedustaja Eva Biaudet korosti Ruotsalaisen eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuorossa Suomen tulevaa Nato-profiilia ja hyvää yhteistyötä Ruotsin kanssa.

Simon Granroth haluaa jatkaa Helsingin RKP:n puheenjohtajana

13.05.2022

Simon Granroth haluaa jatkaa Helsingin RKP:n puheenjohtajana ja asettuu ehdolle puheenjohtajavaaleissa. Granroth on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2021. Hän on myös Silja Borgarsdóttir Sandelinin varajäsen kaupunkiympäristölautakunnassa.

Borgarsdóttir Sandelin haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

30.04.2022

Silja Borgarsdóttir Sandelin haluaa jatkaa RKP:n puheenjohtajana ja asettuu ehdokkaaksi varapuheenjohtajavaaleissa. Borgarsdóttir Sandelin on toiminut puolueen varapuheenjohtajana vuodesta 2016.

Biaudet: Nato-jäsenyys voi olla Suomelle ja Ruotsille yhteinen puolustusratkaisu tilanteessa jossa Venäjä ei kunnioita kuin sotilaallista valtaa

20.04.2022

Eduskunnassa on tänään käyty lähetekeskustelu valtioneuvoston ajankohtaisselonteosta turvallisuusympäristön muutoksesta.

Biaudet: Postin hinnoittelu vaarantaa median monimuotoisuuden ja vaikuttaa erityisesti Hufvudstadsbladetiin

01.04.2022

Kansanedustaja Eva Biaudet on jättänyt kirjallisen kysymyksen Postin hinnoittelusta ja median monimuotoisuuden vaarantumisesta pääkaupunkiseudulla.

Borgarsdóttir Sandelin: Vihaa ei tule kohdistaa Suomen venäjänkielisiä kohtaan

04.03.2022

Useat Suomessa asuvat venäjänkieliset ja venäläistaustaiset ihmiset ovat huolissaan johtuen Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan. Jotkut heistä kertovat joutuneensa vihan kohteeksi esimerkiksi julkisilla paikoilla. Tämä tulee ilmi Helsingin Sanomien teettämässä kyselyssä. Myös Mannerheimin Lastensuojeluliitto vahvistaa, että useat venäläistaustaiset lapset ja nuoret ovat joutuneet nyt kiusaamisen kohteeksi.

Kuraattorit ja psykologit pysyvät koulutuksen toimialan alla Helsingissä: voitto lapsille ja kouluille

17.02.2022

Olemme erittäin iloisia siitä, että kuraattorit ja koulupsykologit pysyvät kasvatuksen ja koulutuksen toimialan alla Helsingissä, sanoo kaupunginhallituksen jäsen Marcus Rantala ja kaupunginvaltuutettu ja koulutus- ja kasvatusjaoston jäsen Nora Grotenfelt.

Biaudet: Ihmisoikeuksia on suojeltava joka päivä

16.02.2022

– EU:n, Euroopan neuvoston, Etyjin ja YK:n ihmisoikeussopimusjärjestelmän vahvistaminen on Suomen etu. Tällä hetkellä monenvälinen yhteistyö ja sääntöihin perustuva ihmisoikeusjärjestelmä kyseenalaistetaan sekä sisältä että ulkoa päin. Ihmisoikeuksien suhteen ei haeta kompromisseja. Meidän tulee työskennellä strategisesti saavuttaaksemme ne tavoitteet, joihin olemme sitoutuneet, ja samalla myös tukea ihmisoikeusaktivistien työtä.

Adlercreutz ja Biaudet nimitetään Pohjoismaiden neuvostoon

09.02.2022

– Tarvitsemme yhteisen näkemyksen Pohjoismaiden tulevaisuudesta.