Artikkelit

Hae artikkeleista

Henriksson Suomelle tärkeiden EU-valiokuntien jäseneksi

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Euroopan parlamentin jäsen ja entinen puolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson valittiin Euroopan parlamentin sisämarkkina – ja kuluttajavaliokunnan (IMCO) varsinaiseksi jäseneksi. Lisäksi Henriksson on saanut varajäsenyyden tärkeässä kansalaisvapauksien sekä oikeus – ja sisäasioiden valiokunnassa (LIBE) ja kehitysvaliokunnassa. (DEVE).

Lue lisää

Christoffer Ingo aloitti kansanedustajana

Vaasan vaalipiiristä kotoisin oleva Christoffer Ingo aloitti kansanedustajana tiistaina 16. heinäkuuta. Ingo on saanut myös valiokuntapaikkansa ja hän tulee istumaan eduskunnassa hallintovaliokunnassa ja ympäristövaliokunnassa.

Lue lisää

Adlercreutzin valtiosihteeri ja erityisavustajat nimitetty

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja, opetusministeri Anders Adlercreutz on kutsunut erityisavustajikseen Crista Grönroosin, Andreas Elfvingin, Laura Ollilan, Lisa
Palmin ja Anita Westerholmin. Opetusministerin valtiosihteerinä jatkaa Mikaela Nylander.

Lue lisää

Anna-Maja Henriksson valittu Renew Europe -ryhmän varapuheenjohtajaksi

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen tuleva Euroopan parlamentin jäsen Anna-Maja Henriksson valittiin tänään Euroopan parlamentin liberaaliryhmän yhdeksi varapuheenjohtajaksi Renew Europe -ryhmän perustamiskokouksessa. Suomesta Renew Europe -ryhmään kuuluvat Suomen ruotsalainen kansanpuolue sekä Suomen Keskusta.

Lue lisää