Artikkelit

Hae artikkeleista

Wickström: HUSn säästökohteita ei voida hyväksyä- tarvitsemme aluesairaaloiden toimintaa Porvoossa, Lohjalla ja Raaseporissa

RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström on pöyristynyt listasta joka julkaistiin samalla kun HUS-Yhtymän hallituksen esityslista julkaistiin. Hallitus kokoontuu maanantaina ja esityksessä on muun muassa henkilöstöetuuksien leikkauksia, Porvoon sairaalan ympärivuorokautisen yhteispäivystyksen lakkauttaminen, Lohjan sairaalan ympärivuorokautisen yhteispäivystyksen ja synnytyssairaalan lakkauttaminen sekä muutoksia Raaseporin yleisessä lääkäripäivystyksessä.

Lue lisää

Laura Ollila nimitetty ministeri Blomqvistin erityisavustajaksi

Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist on kutsunut valtiotieteiden maisteri Laura Ollilan erityisavustajaksi. Ollila on kotoisin Porvoosta ja on viimeksi työskennellyt projektipäällikkönä Talous ja nuoret TATissa, jossa hän on vastannut ruotsinkielisten palveluiden kehittämisestä ja ruotsinkielisestä viestinnästä. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluetoimistolla poliittisena asiantuntijana sekä Mikaela Nylanderin ja Veronica Rehn-Kiven eduskunta-avustajana.

Lue lisää

Wickström: Yrittäjien sosiaaliturvaa on vahvistettava

Eduskunta käsittelee parhaillaan yrittäjien eläkkeitä ja sosiaalietuuksia koskevaa uudistusta (YEL-uudistus). Uudistus on herättänyt paljon keskustelua yrittäjien keskuudessa. RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickströmin mielestä uudistuksessa löytyy myös paljon hyvää yrittäjien kannalta.

Lue lisää

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on kutsunut Brita Brännbacka-Brunellin erityisavustajaksi

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on kutsunut Brita Brännbacka-Brunellin erityisavustajaksi. Brännbacka-Brunell on kotoisin Pietarsaaresta, jossa hän on sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja. Brännbacka-Brunell on toiminut aktiivisesti kunnallispolitiikassa vuodesta 2013, ja vuosina 2018-2020 hän oli Suomen Ruotsalaisen kansanpuolueen Pohjanmaan piirijärjestön varapuheenjohtaja.

Lue lisää