Artikkelit

Hae artikkeleista

Ministeri Bergqvist RKP:n puoluekokouksessa – ”Lapsimme ja nuoremme elävät siinä yhteiskuntailmapiirissä, jonka olemme luoneet”

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluekokouksessa Helsingissä liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri, RKP:n varapuheenjohtaja Sandra Bergqvist piti vahvan puheen nuorten hyvinvoinnista ja aikuisten vastuusta. Hän nosti esiin ajankohtaisia kysymyksiä ja korosti positiivisen ja turvallisen ympäristön luomisen tärkeyttä nuorille, sekä tosielämässä että sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää

Ministeri Bergqvist: Meillä aikuisilla on vastuu siitä, miten puhumme tulevaisuudesta!

Eduskunta kävi torstaina ajankohtaiskeskustelu hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Keskustelussa käsiteltiin muun muassa nuorten mielenterveyttä, lasten ja nuorten liikkumattomuutta sekä hallituksen toimenpiteitä nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Keskustelua yhdisti tarve vahvistaa nuorten luottamusta tulevaisuuteen. Liikunta, urheilu ja nuorisoministeri ja RKP:n varapuheenjohtaja Sandra Bergqvist haluaa, että aikuiset ottavat enemmän vastuuta nuorten hyvinvoinnista.

Lue lisää

Anna-Maja Henriksson on RKP:n uusi europarlamentaarikko

Suomen ruotsalainen kansanpuolue (RKP) onnistui säilyttämään paikkansa Euroopan parlamentissa. Ennen vaaleja tehtyjen mielipidemittausten mukaan RKP menettäisi paikkansa. Mittaukset osoittautuivat jälleen kerran harhaanjohtaviksi. Puolueen väistyvä puheenjohtaja ja opetusministeri Anna-Maja Henriksson valittiin yli 50 000 henkilökohtaisella äänellä, ja hän ottaa nyt paikkansa Euroopan parlamentissa.

Lue lisää