Artikkelit

Hae artikkeleista

RKP:n ääni tarvitaan Brysselissä

RKP julkisti EU-vaaliohjelmansa
Euroopan Unioni on maailman parhaiten onnistunut rauhanhanke. Rauhan merkitys on yhtä suuri tänään kuin EU:ta muodostettaessa. RKP:n mielestä Suomen tulisi olla proaktiivinen ja rakentava toimija EU:ssa.

Lue lisää

RKP vastasi Rinteen kysymyksiin

RKP julkaisi tänään kokonaisuudessaan vastauksensa hallitustunnustelija Antti Rinteen kysymyksiin. Ruotsalainen eduskuntaryhmä päätti vastauksista maanantaina 29. huhtikuuta.

Lue lisää

Henriksson haluaa jatkaa RKP:n puheenjohtajana

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson ilmoitti puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä 28.4 aikomuksestaan asettua ehdolle uudelleenvalintaa varten. Henriksson on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2016 lähtien.

Lue lisää

Niclas Sjöskog asettuu ehdolle EU-valissa

Niclas Sjöskog Purmosta Pedersörestä teki hienon tuloksen eduskuntavaaleissa ja sai viideksi eniten ääniä RKP:n ehdokkaista Vaasan vaalipiirissä. Nyt hän tähtää Brysseliin ja asettuu ehdolle eurovaaleissa.

Lue lisää

RKP eurovaaleihin vahvalla listalla

RKP on kautta aikain ollut, ja tulee jatkossakin olemaan, aktiivinen toimija EU:ssa. RKP tekee töitä sen eteen, että EU toimii poliittisesti rauhan, hyvinvoinnin, pysyvyyden ja oikeudenmukaisuuden puolesta, niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa. EU:n tulee keskittyä laajoihin kysymyksiin, kuten ihmisoikeuksiin, vaputeen, kauppaan, ilmastoon ja osamiseen.

Lue lisää