Liity jäseneksi

Liity jäseneksi, RKP tarvitsee sinua!

Tule jäseneksi, RKP tarvitsee sinua!

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskiössä.

Liittyessäsi RKP:n jäseneksi liityt samalla myös paikallisosaston jäseneksi. Voit itse valita, minkä paikallisosaston jäseneksi haluat liittyä. Voit myös jättää valitsematta paikallisosaston, jolloin sinut liitetään automaattisesti sinua lähimpänä olevaan paikallisosastoon postinumerosi perusteella. Huomioithan, että yhdellä kaupungilla/kunnalla voi olla useampia aktiivisia paikallisosastoja eri kaupungin-/kunnanosissa. Paikallisosaston vuosittainen jäsenmaksu vaihtelee 10-30 euron välillä. Voit tarkistaa tietyn paikallisosaston jäsenmaksun valitsemalla sen lomakkeen alasvetovalikosta. Halutessasi voit myös liittyä RKP:n tukiyhdistyksen Garanterna jäseneksi, jossa vuosittainen maksu on vähintään 70 euroa.

Puolueen jäsenenä saat postitse jäsenlehti Medborgarbladetin, uutiskirjeitä ja kutsuja puolueen tapahtumiin. Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua koulutuksiimme, vaikuttaa politiikkaamme ja asettua ehdolle vaaleissa. Valitset itse, kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme. Arvostamme panostasi riippumatta siitä, haluatko liittyä jäseneksi tukeaksesi puoluetta vai toimiaksesi puolueaktiivina.