Hallituksen lisätalousarviossa osoitetaan 30 miljoonaa euroa rantaradan kehittämiseen

RKP:n kansanedustaja Henrik Wickström on iloinen siitä, että hallituksen tänään esittämässä lisätalousarviossa on määrätty 30 miljoonaa euroa rantaradan kehittämiseen. Summa on osa hallituksen investointiohjelmassa rantaradan parantamiseen varattua 80 miljoonaa euroa.… Lue lisää »

RKP:n kansanedustaja Henrik Wickström on iloinen siitä, että hallituksen tänään esittämässä lisätalousarviossa on määrätty 30 miljoonaa euroa rantaradan kehittämiseen. Summa on osa hallituksen investointiohjelmassa rantaradan parantamiseen varattua 80 miljoonaa euroa.

-Viimein rantaradan kehitys etenee.  Tavoitteenamme on ryhtyä tällä hallituskaudella toimenpiteisiin rantaradan infrastruktuurin vahvistamiseksi niin, että voimme lisätä Helsingin ja Länsi-Uudenmaan välistä junaliikennettä. Meidän on myös turvattava yhteydet Turkuun. Tavoitteena on luoda edellytykset Hangon ja Helsingin väliselle lähiliikenteelle, Wickström sanoo.

Henrik Wickström

Talous tarvitsee uskoa tulevaisuuteen

Eduskunta kävi keskustelua hallituksen talouspolitiikkaa vastaan nostetusta välikysymyksestä. Kansanedustaja Henrik Wickström (RKP) korosti ryhmäpuheenvuorossaan hallituksen toteuttamia myönteisiä taloudellisia toimenpiteitä, joilla pyritään vahvistamaan Suomen taloutta pitkällä aikavälillä, ottaen samalla huomioon sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Lue edellinen artikkeli

Tärkeitä panostuksia valtatie 8:aan ja Rantarataan hallituksen lisätalousarviossa

Hallitus hyväksyi tiistaina 21.5. hallituksen esityksen vuoden 2024 toiseksi lisätalousarvioksi.

Lue seuraava artikkeli