Alexander Junell oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajaksi

Alexander Junell (23) on RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin
uusi eduskunta-avustaja. Junell on oikeusnotaari ja suorittaa tällä hetkellä oikeustieteen
maisteriopintoja Helsingin yliopistossa. Hän on aiemmin työskennellyt lakimiesharjoittelijana asianajotoimistossa ja pörssiyhtiössä sekä kiinteistönvälitysalalla. Hän on toiminut myös Kokkolan RKP-nuorten puheenjohtajana. Junell on kotoisin Kokkolasta, mutta asuu nyt Helsingissä.

– Olen hyvin kiitollinen mahdollisuudesta saada työskennellä oikeusministerin avustajana eduskunnassa. Olen innoissani siitä, että saan perehtyä syvemmin eduskunnan toimintaan ja seurata lainsäädäntötyötä ja politiikkaa läheltä, Junell sanoo.

Junell aloittaa työnsä eduskunnassa 2. syyskuuta. Hänen edeltäjänsä Ida-Maria Skytte on muuttanut takaisin Pohjanmaalle viimeistelläkseen opintojaan.

Blomqvist: Vapaa liikkuvuus on pohjoismaisen yhteistyön kulmakivi

Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist korostaa vapaan liikkuvuuden turvaamisen merkitystä Pohjoismaissa, kaikissa tilanteissa. Blomqvist vierailee tänään (29.8) Tornio-Haaparannalla yhdessä ruotsalaisen ministerikollegansa Anna Hallbergin kanssa.

Lue edellinen artikkeli

Bergqvist vaatii resursseja ruotsinkielisen oppimateriaalin saatavuuden varmistamiseksi

Kansanedustaja ja Folktingetin puheenjohtaja Sandra Bergqvist (RKP) peräänkuuluttaa valtion rahoitusta ruotsinkielisen oppimateriaalin saatavuuden varmistamiseksi. Finlands svenska lärarförbund (FSL) (suom. Suomen ruotsinkielinen opettajaliitto), on jo pitkään nostanut esille, että ruotsinkielisen oppimateriaalin saatavuus ei ole riittävä.

Lue seuraava artikkeli