Andreas Elfving RKP:n poliittiseksi sihteeriksi

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluehallitus on tänään nimennyt Andreas Elfvingin RKP:n uudeksi poliittiseksi sihteeriksi.

Poliittinen sihteeri johtaa puolueen poliittista valmistelutyötä ja avustaa puolueen johtoa. Virka vapautui, kun Magnus Öster valittiin Svenska bildningsförbundetin johtajaksi. Andreas Elfving on ollut RKP:lla eri tehtävissä vuodesta 2009 lähtien, ja hänellä on laaja kokemus puolueen toiminnasta. Tällä hetkellä hän toimii RKP:n kansainvälisten asioiden sihteerinä. Nämä tehtävät siirtyvät Elfvingin mukana poliittisen sihteerin tehtävään.

– RKP:n tulee jatkossakin olla selkeä omassa politiikassaan, ja tuoda arvomme näkyviin yhteiskunnallisessa keskustelussa. Meitä tarvitaan enemmän kun koskaan varsinkin tässä vallitsevassa ilmapiirissä. Olen kiitollinen ja nöyrä puoluehallituksen luottamuksen edessä, sanoo Elfving.

– Olen erittäin iloinen Andreaksen valinnasta. Hänen osaamista sekä kansainvälisessä että kotimaan politiikassa tarvitaan, sanoo RKP:n puoluesihteeri Fredrik Gusef.

Elfving aloittaa uudessa tehtävässä 1.2.2016.

Lehdistökuva

Torvalds deltar i arbetet för att utreda Volkswagen-fusket

Europaparlamentet har idag valt medlemmarna av den undersökningskommitté som har till uppgift att undersöka brister i genomförandet och översynen av EU:s regler för bilutsläpp.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Suomen on aika näyttää mallia!

– Ei ole järkevää, että turvapaikanhakijoita lennätetään edestakaisin eurooppalaisten maiden välillä. Jos vain tekisimme, kuten EU:n sisäministerit ovat sopineet, säästäisimme huomattavia määriä veronmaksajien rahoja.

Lue seuraava artikkeli