Biaudet ja Borgarsdóttir Sandelin tavoittelevat kahta kansanedustajapaikkaa

Helsingissä viime eduskuntavaaleissa RKP:n toinen paikka jäi vain vajaan 2000 äänen varaan.

Kansanedustaja Eva Biaudet ja Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja Silja Borgarsdóttir Sandelin ilmoittavat asettuvansa ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa ja aikovat valloittaa kaksi paikkaa RKP:lle Helsingissä. Viime eduskuntavaaleissa RKP:n toinen paikka jäi vain vajaan 2000 äänen varaan.

− Maailma tuntuu epävarmemmalta, sukupolvi nuoria aikuisia kohtaavat tulevaisuuden, joka ensimmäistä kertaa ei lupaa helpompaa ja parempaa elämää kuin heidän vanhemmilleen. He ansaitsevat päättäjiä ja poliitikkoja, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon puolustaakseen inhimillisiä arvoja ja viedä Suomea eteenpäin vastuullisena EU jäsenmaana ja koko maailman jäsenenä, sanoo kansanedustaja Eva Biaudet.

− Kestävyys, pitkäjänteisyys ja kyky katsoa ratkaisuja uusista näkökulmista tulee leimata politiikan tekemisen eri alueita. Meidän pitää määrätietoisemmin toimia avataksemme työmarkkinat useammalle. Työelämä tukee ihmisten osallisuutta yhteiskunnassa ja vahvistaa samalla julkista taloutta. Emme voi paeta ympäristö- ja ilmastopolitiikan haasteita. Se on tulevaisuutemme tärkein kysymys, sanoo varapuheenjohtaja Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Sekä Biaudet että Borgarsdóttir Sandelin painottavat, että seuraavan hallituskauden aikana on toteutettava perhepoliittinen kokonaisuudistus, joka edistää tasa-arvoa, lasten mahdollisuuksia ja työllisyyttä. Lisäksi Suomen tulee olla kunnianhimoisempi ympäristöpolitiikassaan ja EU-politiikassa, erityisesti huomioiden EU-puheenjohtajuutemme mahdollisuudet.

SFP i Helsingfors: Ompröva vård- och landskapsreformen!

Ingen kan ge svar på hur en fungerande social- och hälsovård, tryggheten i vardagen eller planeringen av markanvändningen sker i fortsättningen.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Hyvä idea luopua ulkomaisen työvoiman tarveharkinnasta

Olemme pahasti jäljessä muun Euroopan kehityksestä. Nykyinen linja ei houkuttele tänne uusia yrityksiä, eikä myöskään edistä kotimaisten yritysten kasvuedellytyksiä tai niiden kansainvälistymistavoitteita.

Lue seuraava artikkeli