Cecilia Achrén haluaa johtaa Varsinais-Suomen RKP:ta

Cecilia Achrén, Varsinais-Suomen RKP:n pitkäaikainen toiminnanjohtaja, asettuu ehdolle Varsinais-Suomen RKP:n piirin puheenjohtajaksi. Piiriin vuosikokous järjestetään 2.4 Turussa, jolloin valitaan uusi puheenjohtaja ja piirihallitus. Nykyinen puheenjohtaja Regina Koskinen ei asetu ehdolle.

Eduskuntavaalit lähestyvät ja on aika alkaa toden teolla tekemään töitä sen eteen, että RKP:lla on kansanedustaja Varsinais-Suomesta myös jatkossa. Cecilia Achrén, joka viime eduskuntavaaleissa johti vaalitoimintaa toiminnanjohtajan roolissa, asettuu nyt ehdolle piirin puheenjohtajaksi. 

– Haluan jakaa RKP:n piirille kokemukseni, osaamiseni ja sen laajan kontaktiverkoston minkä olen saanut monen vuoden toimimisesta maakunnan poliittisessa ympäristössä. Yhteistyö muiden puolueiden ja uuden hyvinvointialueen kanssa luo perustan hyville päätöksille, sanoo Achrén

– Varsinais-Suomi on kasvualue ja haluaisin nähdä myös RKP:n kasvavan maakunnassa ja että olisimme äänestäjille luonnollinen vaihtoehto äidinkielestä riippumatta, sanoo Achrén.

Achrén, kauppatieteitten maisteri ja tällä hetkellä opintovapaalla toiminnanjohtajan työstä, omaa vahvan taustan RKP:n poliittisesta toiminnasta ja organisaatiosta. Achrén oli viime keväänä ensi kertaa ehdolla kuntavaaleissa ja on nyt varavaaltuutettuna Turun kaupunginvaltuustossa, varsinainen jäsen kasvatus-ja opetuslautakunnan ruotsinkielisessä jaostossa, varajäsen rakennus- ja lupalautakunnassa ja varajäsen Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnassa.

– Haluan aktivoida piirin toimintaa yhdessä pakallisosastojen, luottamushenkilöiden ja jäsenien kanssa ja olla mukana tekemässä töitä sen eteen, että Varsinais-Suomen RKP tekee  hyvän vaalituloksen ensi vuoden eduskuntavaaleissa, sanoo Achrén.

Torvalds: Traaginen ja surullinen päivä – mutta ei oikeastaan ​​mitään yllättävää

Viimeisten päivien aikana Nils Torvalds (RKP/Renew) on pohtinut länsimaisen herkkäuskoisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Lue edellinen artikkeli

RKP tukee Ukrainaa 10 000 eurolla

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluehallitus päätti maanantai-iltana tukea Ukrainan kansaa 10 000 eurolla.

Lue seuraava artikkeli