Cecilia Achrén RKP Varsinais-Suomen uudeksi puheenjohtajaksi

RKP Varsinais-Suomi on piirikokouksessaan 2. huhtikuuta 2022 valinnut puheenjohtajiston ja hallituksen. Turkulainen Cecilia Achrén valittiin piirin uudeksi puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajiksi valittiin Roger Hakalax Kemiönsaarelta ja Tomas Björkroth Paraisilta.

– Olen erittäin kiitollinen minulle osoitetusta luottamuksesta. Nyt otamme suunnan kohti ensi kevään eduskuntavaaleja, ja rakennamme yhdessä jäsenliittojemme ja paikallisyhdistysten kanssa vahvan vaaliliikkeen. Oli ilo nähdä, että piirikokous herätti suurta mielenkiintoa, ja haluan myös kiittää vastaehdokastani avoimesta ja kovasta kampanjasta, sanoo vastavalittu piirin puheenjohtaja Cecilia Achrén.

Piirikokous valitsi uuden hallituksen, koostuen kuudesta jäsenestä ja varajäsenestä.

Seuraavat henkilöt valittiin RKP Varsinais-Suomen piirinhallitukseen:

Varsinainen jäsen, varajäsen

Anna-Karin Tötterman – Ville Käldström, Turku
Rolf Möller – Marlena Laurén, Parainen
Cathina Wretdal-Lindström – Jan Drugge, Kemiönsaari
Henrik Solin, Lieto – Kenneth Jönsson, Salo
Kjell Wennström, Svenska Seniorer i Åboland –Gunveig Jörkell, Svenska Kvinnoförbundet
Mi Adolfsson – Linda Johans, RKP-nuoret

Bergqvist halukas asettumaan ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa 2023

Varsinais-Suomen RKP:n piirikokouksessa 2.4. kansanedustaja Sandra Bergqvist ilmoitti olevansa halukas asettumaan ehdolle vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Korkeakoulujen ensikertalaiskiintiöstä tulee luopua

Kevään ylioppilaskirjoitukset ovat ohi. Viime viikolla kymmenet tuhannet nuoret jättivät sisään opiskelupaikkahakemuksensa. Useimmat heistä tulevat saamaan paikan, mutta monet eivät ota sitä vastaan, kiitos ensikertalaiskiintiöiden. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz haluaa, että kiintiöistä luovutaan.

Lue seuraava artikkeli