Christoffer Ingo aloittaa puoluejohtaja Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajana

Christoffer Ingo aloittaa oikeusministeri ja RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajana. Svensk ungdomin entinen puheenjohtaja Ingo on maaseutuyrittäjä ja tradenomi. Ingo aloittaa eduskunta-avustajana 26.8 ja tulee työskentelemään sekä eduskunnassa että Vaasan vaalipiirissä.

– Tuntuu hyvältä ottaa vastaan uusi haaste  ja saada työskennellä RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajana. Mahdollisuus etätyöskentelyyn mahdollistaa myös sen, että voin jatkaa työtäni Mustasaaren paikallispolitiikassa, Ingo sanoo.

Ingo seuraa Lisa Palmia joka tällä hetkellä työskentelee oikeusministeriössä erityisavustajana

Adlercreutz: Emme saa vaikeuttaa työllisyystavoitteiden saavuttamista

Maailmanpolitiikan ja talouden nopeat muutokset saavat hallituksen tavoitteen 75 prosentin työllisyysasteesta vaikuttamaan päivä päivältä entistä kunnianhimoisemmalta, sanoo Anders Adlercreutz, kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja (RKP).

Lue edellinen artikkeli

Rehn-Kivi toivoo positiivista ratkaisua Uudenmaan erillisratkaisulle

Selvitystyö Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen erillisratkaisusta sote-uudistuksessa on käynnistynyt Uudenmaan kunnille ja sote-toimijoille järjestettävällä tilaisuudella perjantaina. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi painottaa erillisratkaisun löytämisen tärkeyttä.

Lue seuraava artikkeli