Henriksson: Kaikkien rintamaveteraanien saatava tarvitsemansa kuntoutus

Se on rahallisesti pieni panostus suhteessa siihen kiitollisuudenvelkaan, jota tunnemme rintamaveteraaneja kohtaan.

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henrikssonin mielestä kaikkien rintamaveteraanien on saatava tarvitsemansa kuntoutus. Henrikssonin puhui tänään Vaasassa Sotaveteraaniviikon avaustilaisuudessa.

– Tähän ehkä viimeiseen veteraanien iltahuutoon on mielestäni vastattava. Katson, että nyt on löydettävä uutta lisärahoitusta, jotta jokainen jäljellä oleva rintamaveteraani saa tarvitsemansa kuntoutuksen ja avopalvelut. Se on rahallisesti pieni panostus suhteessa siihen kiitollisuudenvelkaan, jota tunnemme rintamaveteraaneja kohtaan, sanoo Henriksson 

Henriksson korosti puheessaan myös yleisen asevelvollisuuden merkitystä.

– Suomella on myös jatkossa oltava uskottava maanpuolustuskyky. Maanpuolustustahto on pidettävä korkealla. Yleinen asevelvollisuus on ja sen tulee myös tulevaisuudessa olla maanpuolustukseemme selkäranka. 

Henriksson piti tänään juhlapuheen Vaasassa Valtakunnallisen 52. Sotaveteraaniviikon avaustilaisuudessa ja Vaasan Sotaveteraanipiirin 50-vuotisjuhlassa.

Ministern lovar inget nytt om vargen

Vilka åtgärder ämnar regeringen vidta för att hålla vargstammen under kontroll och öka medborgarnas säkerhet? Det frågade SFP av regeringen i ett skriftligt spörsmål.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Peruskoulu-uudistus SOTE-uudistuksen esikuvaksi

Nyt hallitus haluaa toteuttaa SOTE-maakuntauudistuksen - itsenäisen Suomen historian suurimman uudistuksen - tiukalla aikataululla ja samanaikaisesti koko maassa. Näin toimitaan, vaikka lainsäädännössä on paljon parantamisen varaa.

Lue seuraava artikkeli