Korppoolainen haluaa RKP Varsinais-Suomen varapuheenjohtajaksi

Laura Wickström Korppoosta asettuu ehdolle RKP Varsinais-Suomen varapuheenjohtajaksi. RKP:n piiri valitsee varapuheenjohtajan ylimääräisessä piirikokouksessaan, nykyisen varapuheenjohtajan Markus Blomquistin ollessa ehdolle piirin puheenjohtajaksi. Wickström on Paraisten kaupunginvaltuutettu ja muun muassa rakennus- ja ympäristölautakunnan sekä saaristolautakunnan jäsen. Lisäksi hän on Varsinais-Suomen liiton saaristotoimikunnan jäsen.

– Koen ehdolle asettumiseni luonnolliselta askeleelta, oltuani melkein kahdeksan vuotta kunnallispolitiikassa. Haluan tehdä töitä avoimen ilmapiirin puolesta, jossa kaikki tuntevat tulevansa kuulluksi. Yhdessä olemme vahvempia ja näin saavutamme enemmän, sanoo Laura Wickström.

RKP Varsinais-Suomen ylimääräinen piirikokous pidetään Turussa 18.9.

Bergqvist: Kielletään eheytyshoidot

Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri, RKP:n varapuheenjohtaja Sandra Bergqvist osallistuu Turku Pride-kulkueeseen. Turku Priden teemana on yhteisö ja Turku Pridea vietetään nyt kymmenettä kertaa.

Lue edellinen artikkeli

Wickström: Vähennämme byrokratiaa ja lisäämme joustavuutta yrityksille ja kansalaisille

Kansanedustaja Henrik Wickström edustaa Suomen ruotsalaista kansanpuoluetta hallituspuolueiden eduskuntaryhmien asettamassa norminpurkutyöryhmässä. Hallitusohjelman tavoitteena on tunnistaa 300 byrokraattista normia, jotka pitäisi poistaa tai joita pitäisi lieventää. Wickström on ottanut työn vastuulleen Strandin tultua nimitetyksi ministeriksi. Työryhmä on laatinut luettelon 33 normista, jotka kattavat useita eri aloja ja joita on tarkoitus lieventää byrokratian ja lisätä joustavuutta sekä yritysten että kansalaisten kannalta.

Lue seuraava artikkeli