Maria Swanljungista Anna-Maja Henrikssonin uusi erityisavustaja

Valtiotieteiden maisteri Maria Swanljung on kutsuttu oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin (RKP) uudeksi viestinnästä vastaavaksi erityisavustajaksi.

Swanljung seuraa tehtävässä Niklas Mannfolkia, joka on lopettanut tehtävässä siirtyäkseen uudelle työnantajalle. Swanljung aloittaa erityisavustajana elokuun lopussa.

Maria Swanljung on valtiotieteiden maisteri, pääaineina politiikka ja viestintä. Swanljungilla on pitkä työkokemus erityisesti yhteiskunnallisesta viestinnästä. Swanljung on tällä hetkellä töissä yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa, jossa hän on ollut vastuussa viranomaisen viestinnästä lähes 10 vuotta. Swanljung on myös tehnyt poliittista kampanjaviestintää sekä toiminut viestintäkonsulttina ja toimittajana.

Torvalds: Metsästrategia onnistui välttämään sudenkuopat

Euroopan komissio on tänään julkaissut esityksensä EU:n tulevaksi metsästrategiaksi. Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (RKP/Renew) on esitykseen varovaisen tyytyväinen.

Lue edellinen artikkeli

Rannikon kansanedustajat ovat uusineet vaatimuksensa merimetsojen ammattikalastajille aiheuttamien vahinkojen huomioimiseksi valmisteilla olevassa lakihankkeessa

Kansanedustaja Anders Norrback (RKP), Jari Myllykoski (Vas) Kristiina Salosen (sd) ja Peter Östmanin (kd) ovat tehneet kirjallisen kysymyksen maa- ja metsätalousministerille valmisteilla olevasta rauhoitettujen lajien aiheuttamien vahinkojen korvaamisen uudistavasta lakihankkeesta.

Lue seuraava artikkeli