Pia-Lisa Sundell asettuu ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa

Pia-Lisa Sundell, lastensuojelujärjestön toiminnanjohtaja, asettuu ehdolle RKP Uudenmaan vaalipiiristä.

– Haluan luoda Suomen, joka huolehtii jokaisesta sukupolvesta sekä yhteiskunnan missä kukaan ei putoa suojaverkosta, kulje nälkäisenä tai herää tuntien pelkoa ja turvattomuutta, sanoo Sundell.

Sundell tulee kampanjassaan keskittymään lapsiin, nuoriin ja perheisiin sekä terveydenhuoltoon ja hoiva-alaan.

– Nyt on aika kehittää Suomea lapsiystävällisempään suuntaan. Minuun sattuu, kun ajattelen kaikkia niitä leikkauksia, jotka nykyinen hallitus on kohdistanut perheisiin, sanoo Sundell

Laajaa asiantuntemusta on kertynyt lapsi-, nuoriso- ja perhekysymyksistä pitkän toiminnanjohtajauran ja usean luottamustehtävän kautta. Sundell on mm. Lastensuojelun keskusliiton varapuheenjohtaja, Ehkäisevän päihdetyö Ehyt ry ja Aseman Lapset ry hallitusten jäsen. Hän toimii myös SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n valtuuston varapuheenjohtajana.

Sundell on lisäksi työskennellyt päiväkodinjohtajana.

– Meillä on varaa korottaa niiden ihmisten palkkoja, jotka hoitavat ja opettavat lapsiamme, linjaa Sundell. Suomen kannattaa investoida lapsiin ja nuoriin!

Sundell, joka on myös osallistunut mummonsa hoitoon, toteaa, että perusterveydenhuoltoon ja kotihoitoon on panostettava.

– Teknologia on hyvä asia, mutta se ei tule korvaamaan ihmisten välisten kohtaamisten merkitystä.

Pia-Lisa Sundell on 46 vuotias ja asuu Kauniaisissa miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Hän on syntynyt ja kasvanut Helsingissä ja on aikaisemmin asunut Espoossa. Kesäisin hän viettää aikaa kesämökillään Porvoon saaristossa. Hän on juuri vastaanottanut Folktinget mitalin 2018 luottamustehtävistään ja työstään lastensuojelujärjestössä Barnavårdsföreningen.

Henriksson kräver pengar för aktiv vaccinationskampanj!


Mässling har så gott som varit utrotat i Finland tack vare att man i Finland haft ett fungerande vaccineringsprogram. Trots detta finns det områden i Finland där situationen tyvärr gått i motsatt riktning, bland annat i Österbotten.

Lue edellinen artikkeli

Rehn-Kivi: Välkommet initiativ som visar vår uppskattning för krigsinvaliderna


Riksdagens social- och hälsovårdsutskott har idag enhälligt beslutat att godkänna en lagmotion om krigsinvalidernas anstaltsvård.

Lue seuraava artikkeli