Rantschukoffista Nils Torvaldsin kampanjapäällikkö

Elisabet Rantschukoff aloittaa tänään 15.8.2017 työnsä presidenttiehdokas Nils Torvaldsin kampanjapäällikkönä. Erityisavustajana toimiva Rantschukoff on virkavapaalla Euroopan parlamentista kampanjan ajan.

– Odotan intensiivistä ja antoisaa kampanjaa, jossa presidenttiehdokas Torvaldsin osaaminen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta sekä USA:sta, Venäjästä ja EU:sta tulee näkymään ja tulee olemaan tarpeen keskustelussa Suomen tiestä eteenpäin, Rantschukoff sanoo.

– Meidän on myös käynnistettävä kunnon keskustelu siitä, minkälaista arvojohtajuutta Suomi tulevaisuudessa tarvitsee. Aikana, jolloin monet yrittävät poimia halpoja populistisia pisteitä muukalaisvihalla, syrjäytyneisyydellä ja ahdasmielisyydellä, on kansalaisia muistutettava pohjoismaisista ja demokraattisista arvoistamme. Näitä arvoja presidenttiehdokas Torvalds tulee tuomaan esiin keskusteluissa.

Elisabet Rantschukoff on työskennellyt Torvaldsille vuodesta 2013 ja oli aktiivisesti mukana vuosien 2009 ja 2014 Europarlamenttivaalikampanjoissa. Rantschukoff on myös työskennellyt silloisen oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajana, RKP:n yhteys- ja viestintäpäällikkönä sekä ammattikorkeakoulu Novian tiedotuspäällikkönä.

Yhteystiedot: Elisabet Rantschukoff 045 139 3514 elisabet@sfp.fi

Hallitus on vastuussa huonoista päätöksistään

RKP:n puheenjohtaja, entinen oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin mukaan istuvan hallituksen tekemät muutokset turvapaikanhakuprosessiin ovat olleet kaikilta osin haitallisia.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Viha iski keskuuteemme

RKP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Anna-Maja Henriksson tuomitsee Turun eiliset väkivallanteot, joita poliisi nyt tutkii terroristisessa tarkoituksessa tehtyinä. Henrikssonin mukaan minkäänlaista väkivaltaa ei voi hyväksyä.

Lue seuraava artikkeli