RKP Varsinais-Suomi lähtee eduskuntavaaleihin omalla listalla

RKP Varsinais-Suomen hallitus päätti kokouksessaan 15. kesäkuuta lähteä eduskuntavaaleihin 2023 omalla listalla. Piiri asettaa 17 ehdokasta.

– Oma ehdokaslista tarjoaa äänestäjille vaihtoehtoja, sekä aktivoi jäsenkuntamme. Tulemme tekemään paljon työtä sen eteen, että RKP Varsinais-Suomella on jatkossakin edustaja eduskunnassa, sanoo piirin puheenjohtaja Cecilia Achrén.

RKP Varsinais-Suomi nimeää ensimmäiset ehdokkaansa eduskuntavaaleihin 19. elokuuta. 

Blomqvist: Energiasiirtymä tuo mukanaan suuria mahdollisuuksia

Thomas Blomqvist, pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri, korostaa päästöttömään energiaan siirtymisen ja energiantuotannon omavaraisuuden lisäämisen merkitystä. Ministeri Blomqvist vieraili Kristiinankaupungissa, Kaskisessa ja Närpiössä 13. kesäkuuta ja tapasi muun muassa yrityksiä, jotka ovat panostaneet uusiutuviin ratkaisuihin.

Lue edellinen artikkeli

Bergqvist: Panostuksia lapsiin, nuoriin ja osaamiseen tarvitaan luomaan uskoa tulevaisuuteen

Eduskunnassa on tänään käyty palautekeskustelu julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2023–2026. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (Rkp) painotti ryhmäpuheenvuorossaan, että poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia, mutta kasvava lainataakka ei voi olla pitkän aikavälin ratkaisu.

Lue seuraava artikkeli