RKP:n puoluehallitus kokoontui saadakseen tilannekatsauksen hallituksen tilanteesta

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluehallitus kokoontui torstaina saadakseen puolueen puheenjohtajan Anna-Maja Henrikssonin tilannekatsauksen hallituksen nykytilanteesta. Kokouksessa ei ollut päätösasioita.

– Kokouksen tarkoituksena oli antaa puoluehallitukselle tilannekatsaus, jotta se ei olisi riippuvainen median raportoinnista. Puoluehallitus yhtyy eduskuntaryhmän viime viikolla (14.7.) esittämään kannanottoon ja toteaa, että tilanne on edelleen ennallaan. Keskusteluja jatketaan hallituksen puheenjohtajanelikossa, puolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sanoo.

Torvalds: Teollisuusvaliokunta järkevän eurooppalaisen pakkausjätteitä koskevan lainsäädännön tienraivaajana

Euroopan parlamentin teollisuusvaliokunta hyväksyi keskiviikkona 19. heinäkuuta kantansa uuteen pakkauksia ja pakkausjätteitä koskevaan asetukseen laajalla enemmistöllä. 58 Europarlamentaarikkoa äänesti puolesta ja 11 vastaan, kolmen äänestäessä tyhjää. Parlamentin keskiryhmä Renew Europen neuvottelijana toiminut Nils Torvalds (RKP / Renew) on tyytyväinen sekä äänestystulokseen että tapaan, jolla neuvottelut käytiin valiokunnassa.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: EU:n globaali vaikuttavuus edellyttää vahvoja sisämarkkinoita

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz osallistui keskusteluun Euroopan ja Afrikan välisistä taloussuhteista muun muassa komissaari Jutta Urpilaisen kanssa torstaina Wasa Future Festivaaleilla. Adlercreutz korosti yhteisten pelisääntöjen merkitystä, jotta unioni on houkutteleva kauppakumppani.

Lue seuraava artikkeli