Silja Borgarsdóttir Sandelin oikeusministeri Henrikssonin talouspoliittiseksi erityisavustajaksi

Oikeusministeri ja RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on kutsunut talouspoliittiseksi erityisavustajakseen valtiotieteiden maisteri Silja Borgarsdóttir Sandelinin.

Borgarsdóttir Sandelin on kotoisin Helsingistä ja on kesästä 2019 lähtien työskennellyt Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvistin erityisavustajana. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Ruotsalaisen eduskuntaryhmän poliittisena asiantuntijana ja vuonna 2015 puolustusministeri Carl Haglundin erityisavustajana. Borgarsdóttir Sandelin on RKP:n varapuheenjohtaja ja Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen.

Borgarsdóttir Sandelin aloittaa työssään 1.2 nykyisen erityisavustajan Camilla Mäkisen siirtyessä uusiin haasteisiin.

 

Henriksson och Blomqvist: Työllisyys keskiöön


RKP:n ministerit, oikeusministeri ja puolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sekä Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist vierailivat eilen Kokkolassa ja tapasivat muun muassa Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin edustajia.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz jatkaa ryhmäjohtajana


Ruotsalainen eduskuntaryhmä on valinnut Anders Adlercreutzin ryhmän puheenjohtajaksi. Adlercreutz on toisen kauden kansanedustaja Kirkkonummelta. Hän on johtanut RKP:n eduskuntaryhmää vuodesta 2019 lähtien.

Lue seuraava artikkeli