Strand: Mustasaarelle jättipotti !

Valtiovarainvaliokunta on tänään hyväksynyt mietintönsä ensi vuoden valtionbudjetista ja päättänyt niin kutsuttujen joululahjarahan saajista

– Monen tärkeän hankkeen joukosta nostan itse erityisesti esille Vassorintien saamat 420 000 euroa. Kyseinen tie on ehkä surkeimmassa kunnossa kaikista Vaasan energiaklusterin lähiöistä. On ollut ilo konkreettisesti auttaa naapuri Mustasaarta niin Sepänkylän uimahallin rahoittamisessa liikuntaneuvoston kautta kuin nyt eduskunnassa Vassorintien muodossa, toteaa kansanedustaja Joakim Strand joka myös toimii Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.

Adlercreutz: Budjettilisäykset nuorten yrittäjyyskasvatukseen ovat tervetulleita

Eduskunnan valtiovarainvaliokunta on tänään hyväksynyt mietintönsä valtion budjetista vuodelle 2022. Samalla valiokunta on päättänyt noin 40 miljoonan euron ylimääräisestä jakovarasta, joka kohdennetaan erilaisiin tärkeäksi koettuihin hankkeisiin. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz on erityisen tyytyväinen budjettilisäyksistä, jotka suunnataan nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz ja Rehn-Kivi: Kantatie 51 saa valaistuksen Karjaalle asti

Jatkossa ei tarvitse ajaa Karjaalle pimeää tietä pitkin. Viime vuonna eduskunnan valtiovarainvaliokunta myönsi rahoitusta kantatie 51:n valaistuksen laajentamiseen. Ensi vuonna työ jatkuu. Valtiovarainvaliokunta myönsi tänään puoli miljoonaa euroa 51:n valaistukseen Inkoosta Karjaalle asti. Länsi-Uudenmaan edustajat valtiovarainvaliokunnassa Anders Adlercreutz ja Veronica Rehn-Kivi ovat erittäin tyytyväisiä, että pitkäjänteinen työ kantaa nyt hedelmää.

Lue seuraava artikkeli