Turun RKP:n aikaisempi puheenjohtaja hakee piirin puheenjohtajaksi

RKP Varsinais-Suomen varapuheenjohtaja Markus Blomquist, Turku, asettuu ehdolle piirin puheenjohtajaksi. RKP:n piiri valitsee uuden puheenjohtajan ylimääräisessä piirikokouksessaan, Tomas Björkrothin siirryttyä Loviisan kaupunginjohtajaksi.

Blomquist on pitkään toiminut piirijärjestössä ja aikaisemmin ollut Turun RKP:n puheenjohtaja. Hän on Turun kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston jäsen ja puoluevaltuutettu, sekä asettunut ehdolle niin paikallisissa kuin kansallisissa vaaleissa.

– Meillä on hyvä piiri ja yhdessä onnistumme. Lisäksi meillä on kaikki mahdollisuudet menestyä tulevissa kunta- ja aluevaaleissa. Juuri tätä työtä haluan johtaa, sanoo Markus Blomquist.

Ylimääräinen piirikokous pidetään 18. syyskuuta Turussa.

Wickström tyytyväinen, että hallitus investoi 80 miljoonaa euroa rantarataan

Kansanedustaja Henrik Wickström on tyytyväinen siihen, että hallitus investoi yhteensä 80 miljoonaa euroa rantaradan, eli nykyisen Helsinki-Turku -radan, kehittämiseen ja parantamiseen. Hallitus on budjettiriihen yhteydessä sopinut, miten rahat käytetään.

Lue edellinen artikkeli

Norrback & Ingo: Askel kohti tasaisempaa elintarvikeketjua

Hallitus on tänään antanut eduskunnalle ehdotuksen elintarvikemarkkinalain muuttamiseksi. Keskeisenä muutoksena on elintarvikemarkkina-asiamiehen aseman vahvistaminen. Kansanedustajat Anders Norrback (RKP) ja Christoffer Ingo (RKP) ovat tyytyväisiä siihen, että työ tasapainoisemman elintarvikeketjun puolesta etenee.

Lue seuraava artikkeli