Wickström esitti kirjallisen kysymyksen valtatie 25:stä.

Kansanedustaja Henrik Wickström on jättänyt kirjallisen kysymyksen liikenne- ja viestintäministeri Lulu Rannelle. Kysymyksessään Wickström ottaa esille valtatie 25:n vaarallisuuden. Wickström toivoo, että hallitus nopeuttaa investointeja tien parantamiseksi.

– Viime viikkoina valtatie 25:llä on tapahtunut useita vakavia onnettomuuksia. On äärimmäisen tärkeää, että voimme nopeuttaa tien kunnostamista. Erityisesti Svartån alueella tarvittaisiin toimenpiteitä, koska juuri Mustion alueella tapahtuu paljon onnettomuuksia. Mustion alueen parantaminen maksaisi vain alle 20 miljoonaa euroa . Valtatie 25:llä on paljon liikennettä ja tie on erittäin tärkeä maan talouden ja varautumisen kannalta, Wickström sanoo. 

Wickström oli viime vuonna mukana perustamassa Eduskunnassa työryhmän, jonka tehtävänä on edistää valtatie 25:n kehittämistä. Wickström kertoo, että myöhemmin tänä vuonna eduskunnassa järjestetään seminaari valtatie 25:n kehittämisestä. 

– On tärkeää, että useat kansanedustajat työskentelevät valtatie 25:n kehittämisen puolesta. Siksi on tärkeää, että panostamme lobbaukseen eduskunnassa, Wickström sanoo. 

Nora Grotenfelt RKP:n valtuustoryhmän uusi puheenjohtaja Helsingissä

RKP Helsingin valtuustoryhmän puheenjohtaja vaihtuu 15 lokakuuta. Pitkäaikainen ryhmäpuheenjohtajamme Björn Månsson väistyi tehtävästään, ja ensimmäisen kauden valtuutettu sekä koulujen ruotsinkielisen jaoston puheenjohtaja Nora Grotenfelt valittiin ryhmän uudeksi johtajaksi.

Lue edellinen artikkeli

Henrikssonin tiimi nyt täysilukuinen – Alexander Junell nimitetty erityisavustajaksi

Euroopan parlamentin jäsen Anna-Maja Henrikssonin Brysselin-tiimi on nyt täysilukuinen, kun oikeusnotaari Alexander Junell on nimitetty erityisavustajaksi. Junell on toiminut viimeksi Henrikssonin erityisavustajana Opetus- ja kulttuuriministeriössä. Aiemmin hän on työskennellyt Henrikssonin eduskunta-avustajana sekä yksityisellä sektorilla, muun muassa asianajotoimistossa ja pörssiyhtiössä. Junell on kotoisin Kokkolasta.

Lue seuraava artikkeli