Lähde kuntavaaliehdokkaaksi!

Tulevaisuuden Suomi rakennetaan yhdessä. Tule mukaan!

Ota yhteyttä

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Anna-Maja Henriksson

Henriksson: Olen iloinen, että voimme auttaa haavoittuvassa asemassa olevia lapsia


Hallituspuolueiden yhteisen sopimuksen seurauksena sisäministeriö valmistelee yhteensä 175 haavoittuvassa asemassa olevan turvapaikanhakijan vastaanottoa. Kyseessä on ensisijaisesti lapsia ja yksinhuoltajaperheitä pakolaisleireistä Kreikasta ja muista Välimeren alueen EU-maista.

Lue lisää

| Joakim Strand

Strand: Epäinhimilliset maksuhäiriömerkinnät poistettava


Täysistunnossa käydään keskiviikkona ajankohtaiskeskustelu velkaantumiseen liittyvistä ongelmista.

Lue lisää

| Anna-Maja Henriksson

Henriksson: Useamman junan on pysähdyttävä Pännäisissä


VR:n toimitusjohtaja Rolf Jansson vieraili Pietarsaaressa Rkp:n puheenjohtajan, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin kutsumana. Vierailun aiheena olivat Pietarsaaren seudun junaliikenne sekä Pännäisten aseman junavuorojen määrä.

Lue lisää

| Anders Adlercreutz

Adlercreutz: Sähköveron alentaminen tarjoaa mahdollisuuden ilmastoystävällisiin investointeihin


Hallituksen energiaverotuksen kokonaisuudistuksen yhteydessä teollisuuden sähkövero tullaan laskemaan EU:n minimitasolle. Jo nyt tuleva veroalennus on polkaissut käyntiin useita suuria investointeja.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun