Lähde kuntavaaliehdokkaaksi!

Tulevaisuuden Suomi rakennetaan yhdessä. Tule mukaan!

Ota yhteyttä

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Sandra Bergqvist

Bergqvist haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana


Ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sandra Bergqvist, asettuu ehdolle uudelleenvalintaa varten syyskuun puoluepäivällä Vantaalla.

Lue lisää

| Anna-Maja Henriksson

Henriksson: Tavoitteena tulee olla kaksoisraide koko matkalle Helsinki-Oulu


RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson avasi tänään Pietarsaaren-Pedersören aseman avajaistilaisuuden. Aikaisemmin Pännäisten asemana tunnettu asema vaihtoi nimeä kesäkuun puolivälissä. Tilaisuuteen osallistuivat muun muassa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka, rautatieliikennejohtaja Markku Nummelin Väylävirastosta, VR:n toimitusjohtaja Rolf Jansson sekä edustajia seudun kunnista ja elinkeinoelämästä.

Lue lisää

| Mikko Ollikainen

Wilhelmina Hindström kansanedustaja Ollikaisen uusi avustaja


Wilhelmina Hindström Tammisaaresta aloittaa RKP-kansanedustaja Mikko Ollikaisen avustajana. Hindström aloittaa työssään 1. syyskuuta.

Lue lisää

| Nils Torvalds

Torvalds: Tervetullut kompromissi, jossa kolme ongelmaa


Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (RKP/Renew) on tyytyväinen Eurooppa-neuvoston päätökseen elvytysrahastosta.
– Olisin kuitenkin toivonut vahvempaa kannanottoa oikeusvaltioperiaatteesta ja ilmastoprioriteeteista

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun