Aluevaalit 2022

Löydä ehdokkaasi tästä

Vaalisivulle

Aluevaalit 2022

Suomi on historiallisen muutoksen edessä kun uudistamme koko sosiaali- ja terveydenhuoltomme sekä pelastuspalvelut. RKP haluaa tasapuolista hoitoa jokaiselle, asuinpaikastasi riippumatta. Lue lisää aluevaaleista täältä.

Mitkä aluevaalit?

Aluevaaliohjelma 2022

Katso RKP:n vaaliohjelman julkistus ja lue RKP:n aluevaaliohjelma 2022.

Aluevaaliohjelma

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä.

Liity jäseneksi

Uusimmat uutiset

| Henrik Wickström

Wickström: Terveydenhuoltouudistus pitää johtaa parempiin lasten ja nuorten palveluihin


Aluevaalien alla käytävissä keskusteluissa on tullut selvästi ilmi, että nuorten hyvinvointi on asia, jota meidän on otettava vakavasti. Meidän on priorisoitava nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä. RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström painottaa, että yhteistyö koulun ja oppilashuollon välillä on toimittava myös kun uudet hyvinvointialueet ottavat vetovastuun.

Lue lisää

| Anders Adlercreutz

Adlercreutz: Äänestä paremman hoidon ja hoivan puolesta


Reilun viikon kuluttua Suomi äänestää maan ensimmäisissä aluevaaleissa. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz painottaa äänestämisen tärkeyttä, vaikka moni tuntee epävarmuutta uusia vaaleja kohtaan.

Lue lisää

| Henrik Wickström

Wickström: Toimintaa Raaseporin ja muissa Uudenmaan pienissä sairaaloissa on kehitettävä


RKP:n varapuheenjohtaja ja RKP:n edustaja HUSn hallituksessa Henrik Wickström painottaa, etttä lähisairaaloilla on tärkeä rooli tulevaisuudessa uusilla hyvinvointialueilla. Wickström vieraili keskiviikkona Raaseporin sairaalassa yhdessä HUSn hallituksen puheenjohtaja Risto Raustavan kanssa. Yhdessä Rautavan kanssa Wickström tapasi sairaalan johtoa ja henkilökuntaa.

Lue lisää

| Joakim Strand

Strand: Arvokkaita uusia työpaikkoja Vaasalle ja Suomelle!


Yksi Euroopan ensimmäisistä akkuteollisuuden anodimateriaalitehtaista on suunnitteilla Vaasaan. Suomalainen Grafintec Oy ja intialainen Epsilon Advances Materials ovat tehneet tonttivarauksen GigaVaasa-alueelta ja solmineet aiesopimuksen (Memorandum of Understanding) Vaasan kaupungin kanssa akkuanodimateriaalitehtaan rakentamiseksi Vaasaan.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun