Pystymme parempaan

Tulevaisuuden Suomi rakennetaan yhdessä. Tule mukaan!

Liity jäseneksi

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Viktor Grandell

Torvalds: Vihreä aikakausi on alkamaisillaan


Europarlamentti on hyväksynyt mietintönsä ja kantansa koskien eurooppalaista vihreää jakoa (Green deal). Mietintö sai tukea parlamentin neljältä suurimmalta ryhmältä ja enemmistö liberaalin Renew Europe-ryhmän esityksistä on mukana mietinnössä.

Lue lisää

| Anders Wikström

Jenny Vilénistä Uudenmaan RKP:n väliaikaiseksi yhteyspäälliköksi


Jenny Vilén on nimitetty RKP Uudenmaan piirin väliaikaiseksi yhteyspäälliköksi. Vilénin vastuulla on sekä piirin toiminta että talous. Vilén aloittaa työssään 1.3.2020.

Lue lisää

| Anders Wikström

Minna Österholmista uusi erityisavustaja Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin avustajaryhmään.


Minna Österholm on nimetty Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin (RKP/Renew Europe) uudeksi erityisavustajaksi helmikuun puolesta välistä lähtien.

Lue lisää

| Anders Wikström

Anders Portin on nimetty erityisavustajaksi


Anders Portin on kutsuttu pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvistin erityisavustajaksi.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun