Lähde kuntavaaliehdokkaaksi!

Tulevaisuuden Suomi rakennetaan yhdessä. Tule mukaan!

Ota yhteyttä

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Henrik Wickström

Henrik Wickström asettuu ehdolle RKP:n varapuheenjohtajaksi


Inkoolainen Henrik Wickström, 25, asettuu ehdolle RKP:n varapuheenjohtajaksi. Wickström on toiminut puolueen yhtenä varapuheenjohtajana vuoden 2019 puoluekokouksesta lähtien.

Lue lisää

| Nils Torvalds

Torvalds: Turvallisuuspolitiikka kiireellinen haaste EU:lle


Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (RKP/Renew) on tyytyväinen Saksan ja liittokansleri Angela Merkelin EU-puheenjohtajakauden painopisteisiin.

Lue lisää

| Anna-Maja Henriksson

Anna-Maja Henriksson haluaa jatkaa RKP:n puheenjohtajana


Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson asettuu ehdolle jatkokaudelle RKP:n puheenjohtajaksi puoluekokouksessa Vantaalla syyskuussa.

Lue lisää

| Anders Adlercreutz

Ruotsalainen eduskuntaryhmä: Meillä kansanedustajilla on erityinen vastuu – myös sanomisistamme


Eduskunta äänesti tänään valtakunnansyyttäjän syyttämislupaa koskevasta pyynnöstä asettaa kansanedustaja Juha Mäenpää (ps) syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Äänestyksessä ei saavutettu 5/6 enemmistöä, joka olisi vaadittu kansanedustajan syytesuojan kumoamiseen.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun