Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen

Liity jäseneksi

Mitä etsit?

RKP on panostanut verkkosisällön saavutettavuuteen ja hakutoiminnon toimivuuteen. Voit hakea ihmisiä, yhteystietoja, artikkeleita, osoitteita ja paljon muuta.

Mitä etsit?

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä.

Liity jäseneksi

Uusimmat uutiset

Benina Uotinen on ministeri Adlercreutzin uusi eduskunta-avustaja

Benina Uotinen on nimitetty Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutzin (SFP) eduskunta-avustajaksi. Uotinen aloitti tehtävässä 4. joulukuuta. Uotinen on valtiotieteiden kandidaatti Åbo Akademista ja viimeistelee kansainvälisen oikeuden maisterinopintojaan.

Lue lisää

|

Henriksson PISA-tuloksista: Nyt vahvistamme perustaitoja

Tänään julkaistiin vuoden 2022 PISA-tulokset. Tutkimuksen mukaan suomalaisten lasten osaaminen on edelleen OECD-maiden keskiarvoa paremmalla tasolla. Oppimistulokset ovat kuitenkin heikentyneet useimmissa OECD-maissa, myös Suomessa.

Lue lisää

RKP peräänkuuluttaa parempaa yhteistyötä pitkäaikaistyöttömien osalta

Soiten aluevaltuusto kokoontui tänä vuonna viimeisen kerran. Kokouksessa käsiteltiin sekä vuoden 2024 talousarviota että investointisuunnitelmaa vuosille 2025–2028. Jos budjetti pitää, Soite tekee ensi vuonna positiivisen tuloksen, vajaalla 2 miljoonalla eurolla. RKP:n valtuustoryhmä luottaa valmisteluun ja…

Lue lisää

|

Adlercreutz: Elinvoimaiset rajaseudut ovat tärkeitä koko Euroopalle

Yleisten asioiden neuvoston kokouksesssa Brysselissä keskusteltiin tällä viikolla EU:n koheesiosta. Koheesiopolitiikan ja -rahoituksen tavoitteena on pienentää eroavaisuuksia EU:n eri alueiden välillä. Eurooppaministeri Anders Adlercreutz edusti Suomea kokouksessa. Suomen itärajan – ja samalla koko EU:n ulkorajan…

Lue lisää

Medborgarbladet

| Anna-Maja Henriksson

Rasismi on poistettava

Tämä on ollut täysin poikkeuksellinen poliittinen kesä. Hellittämätön työ on kuitenkin tuottanut tulosta. Välillä toivottomalta tuntunut tilanne on päättynyt siihen, että kaikki hallituksen ministerit tuomitsevat rasismin kaikissa muodoissaan ja lupaavat työskennellä aktiivisesti tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämiseksi niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Rasismin ja syrjinnän vastaista työtä tehostetaan, ja se on erittäin tärkeää.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun