Lähde kuntavaaliehdokkaaksi!

Sinua tarvitaan päätöksenteossa – ilman sinua muut päättävät.

Tule ehdokkaaksi

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Kuntavaaliohjelma 2021

Kunta olemme me, sinä ja minä yhdessä. Siksi myös kuntavaalit ovat tärkeät. Vaaleissa on kyse siitä, miten meidän kuntiamme ja kaupunkejamme, sinun ja minun, kehitetään ja johdetaan seuraavan neljän vuoden ajan.

Lue lisää

Uusimmat uutiset

RKP solmi Lahdessa vaaliliiton Keskustan kanssa


RKP ja Lahden Keskusta ovat solmineet huhtikuun kuntavaaleja koskevan vaaliliiton. Kysymyksessä on tekninen vaaliliitto, joka ei sido ryhmiä poliittisissa kysymyksissä. Molemmat puolueet myös toteuttavat ja rahoittavat omat vaalikampanjansa.
RKP:lla ei ole 2000-luvulla ollut ehdokkaita kuntavaaleissa Lahdessa.

Lue lisää

| Anders Norrback

Norrback: Suhteettoman suuria hakkuita tuulipuistojen rakentamisen yhteydessä


Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) on jättänyt kirjallisen kysymyksen tuulivoimapuistojen rakentamisen yhteydessä tehtävistä hakkuista.

Lue lisää

| Anna-Maja Henriksson

Henriksson ja Bergqvist: Elinkeinoelämä tarvitsee toimivia yhteyksiä


RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja kansanedustaja Sandra Bergqvist vierailivat tänään Kemiönsaarella. Päivän ohjelmassa oli muun muassa vierailu kalajalostamo Salmonfarmilla Kasnäsissä ja tapaaminen Paraisten kaupunginjohtaja Patrik Nygrénin sekä Kemiönsaaren vt. kunnanjohtaja Erika Strandbergin kanssa.

Lue lisää

Eva Biaudet käytettävissä RKP:n pormestariehdokkaaksi Helsingissä


– Helsingin politiikka on taas tienristeyksessä ja haluan tehdä työtä liberaalin, avoimen ja osallistavan pääkaupungin puolesta – siksi asetun ehdolle vuoden 2021 kuntavaaleissa. Olen myös käytettävissä kun RKP valitsee pormestariehdokkaansa, Helsingin kansanedustaja Eva Biaudet sanoo

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun