Kuntavaalit

Löydä ehdokkaasi kotikunnastasi

Kuntavaalisivulle

Kuntavaalit 2021

RKP:n ehdokkaat kuntavaaleissa löydät meidän kuntavaalisivuillamme. Täältä löydät myös meidän kuntavaaliohjelmamme.

Siirry sivuille

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Anna-Maja Henriksson

Henriksson: Nyt näemme valoa Paraisten uusien siltojen osalta – tärkeä välitavoite saavutettiin


Valtiovarainministeriön pohjaesityksessä kolmanneksi lisätalousarvioksi esitetään Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusimista. Väylävirastolle esitetään annettavaksi valtuus tehdä hankkeesta sopimus.  

Lue lisää

| Sandra Bergqvist

Bergqvist: Kirjalansalmen sillalle ja Hessundinsalmen sillalle ehdotetaan 128 miljoonaa euroa


Valtiovarainministeriö on tänään (7.5) julkaissut ehdotuksensa kolmanneksi lisätalousarvioksi 2021. Ehdotus sisältää 128 miljoonan euron valtuudet Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uudistamiselle Paraisilla. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on erittäin tyytyväinen ehdotukseen.

Lue lisää

Borgarsdóttir Sandelin haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana


Silja Borgarsdóttir Sandelin asettuu ehdolle uudelleen valintaa varten Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtajaksi. Borgarsdóttir Sandelin on ollut puolueen varapuheenjohtaja vuodesta 2016 ja on ehdolla kuntavaaleissa Helsingissä.

Lue lisää

Mikko Ollikainen: Koulutuspoliittinen keskustelu on tarpeen


– Me tarvitsemme lisää keskustelua koulutuspolitiikasta – kaikilla tasoilla. Maailma muuttuu huimaa vauhtia ja koulutuksen tulee olla askeleen edellä. Pitämällä kysymykset ajankohtaisina voimme parhaiten taata, että tavoitteet toteutuvat myös käytännössä.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun