Pystymme parempaan

Tule mukaan työskentelemään paremman Suomen puolesta!

Liity jäseneksi

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Anders Wikström

RKP haluaa ihmisille nopeamman pääsyn mielenterveyspalveluihin


Mielenterveysasiat tarvitsevat kansallisen strategian. Mielenterveyden edistäminen on tärkeää ja RKP haluaa, että ihmiset voivat hyvin. Tätä painotti puolueen puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, kun Ruotsalainen eduskuntaryhmä keskiviikkona vieraili Malmin sairaalassa Pietarsaaressa.

Lue lisää

| Anders Wikström

Työllisyysasteen nostaminen on oltava ykkösprioriteettina


Henriksson ja Adlercreutz kesäkokouksessa Pietarsaaressa: Työllisyyttä vahvistavat toimenpiteet pitää konkretisoida ja päättäväisesti laittaa täytäntöön. Tätä asiaa painottivat RKP:n puheenjohtaja ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz avatessaan Ruotsalaisen eduskuntaryhmän kesäkokouksen keskiviikkona Pietarsaaressa.

Lue lisää

| Anders Wikström

Rehn-Kivi toivoo positiivista ratkaisua Uudenmaan erillisratkaisulle


Selvitystyö Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen erillisratkaisusta sote-uudistuksessa on käynnistynyt Uudenmaan kunnille ja sote-toimijoille järjestettävällä tilaisuudella perjantaina. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi painottaa erillisratkaisun löytämisen tärkeyttä.

Lue lisää

| Anders Wikström

Christoffer Ingo aloittaa puoluejohtaja Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajana


Christoffer Ingo aloittaa oikeusministeri ja RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin eduskunta-avustajana. Svensk ungdomin entinen puheenjohtaja Ingo on maaseutuyrittäjä ja tradenomi. Ingo aloittaa eduskunta-avustajana 26.8 ja tulee työskentelemään sekä eduskunnassa että Vaasan vaalipiirissä.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun