EU-vaalit 2019

Valitse ehdokkaasi:

Ehdokkaat

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Anders Wikström

Niclas Sjöskog asettuu ehdolle EU-valissa


Niclas Sjöskog Purmosta Pedersörestä teki hienon tuloksen eduskuntavaaleissa ja sai viideksi eniten ääniä RKP:n ehdokkaista Vaasan vaalipiirissä. Nyt hän tähtää Brysseliin ja asettuu ehdolle eurovaaleissa.

Lue lisää

| Anders Wikström

Sean Bergenheim asettuu ehdolle EU-vaaleissa


Sean Bergenheim, entinen NHL-pelaaja, joka tällä hetkellä toimii yksityisyrittäjänä ja työskentelee myös urheilu- ja media-alalla, asettuu ehdolle EU-vaaleissa.

Lue lisää

| Camilla Mäkinen

RKP eurovaaleihin vahvalla listalla


RKP on kautta aikain ollut, ja tulee jatkossakin olemaan, aktiivinen toimija EU:ssa. RKP tekee töitä sen eteen, että EU toimii poliittisesti rauhan, hyvinvoinnin, pysyvyyden ja oikeudenmukaisuuden puolesta, niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa. EU:n tulee keskittyä laajoihin kysymyksiin, kuten ihmisoikeuksiin, vaputeen, kauppaan, ilmastoon ja osamiseen.

Lue lisää

| Camilla Mäkinen

Thomas Blomqvist johtaa Ruotsalaista eduskuntaryhmää


Ruotsalainen eduskuntaryhmä valitsi kansanedustaja Thomas Blomqvist puheenjohtajakseen järjestäytymiskokouksessa.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun