Kuntavaalit

Löydä ehdokkaasi kotikunnastasi

Kuntavaalisivulle

Kuntavaalit 2021

RKP:n ehdokkaat kuntavaaleissa löydät meidän kuntavaalisivuillamme. Täältä löydät myös meidän kuntavaaliohjelmamme.

Siirry sivuille

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Anna-Maja Henriksson

Mikaela Nylander kutsutaan oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin valtiosihteeriksi


Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson kutsuu oikeusnotaari, KTK Mikaela Nylanderin, 51, valtiosihteerikseen oikeusministeriössä. Valtioneuvosto nimeää valtiosihteerit. Nylanderin on määrä aloittaa tehtävässä elokuussa.

Lue lisää

| Veronica Rehn-Kivi

Rehn-Kivi: Mietintö sote-uudistuksesta vihdoin valmis!


Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta on saanut valmiiksi mietintönsä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksesta. Kansanedustaja ja valiokunnan jäsen Veronica Rehn-Kivi (RKP) on tyytyväinen siihen, että työ merkittävän uudistuksen toteuttamiseksi vihdoin on saatu päätökseen.

Lue lisää

| Eva Biaudet

Biaudet iloitsee RKP:n vahvasta tuloksesta Helsingissä


– Henkilökohtaisella 3131 äänimäärällä ja RKP:n 6,5 % osuudella Helsingissä annetuista äänistä, voimme todellakin kutsua itseämme voittajiksi. Tämä on vahva tulos RKP:lle Helsingissä, ja paras tulos vuoden 1996 jälkeen, Biaudet sanoo.

Lue lisää

| Sandra Bergqvist

Bergqvist: Bayerin jätti-investointi Turkuun hyödyttää koko aluetta


Tiistaina lääkeyhtiö Bayer kertoi, että he suunnittelevat rakentavansa uuden lääketehtaan 250 miljoonalla eurolla Turkuun. Varsinaissuomalainen kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on erittäin iloinen sijoituspäätöksestä.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun