RKP:n aluevaaliohjelma 2022

Katso RKP:n vaaliohjelman julkistus

Aluevaaliohjelma

Aluevaalit 2022

Suomi on historiallisen muutoksen edessä kun uudistamme koko sosiaali- ja terveydenhuoltomme sekä pelastuspalvelut. RKP haluaa tasapuolista hoitoa jokaiselle, asuinpaikastasi riippumatta. Lue lisää aluevaaleista täältä.

Mitkä aluevaalit?

Aluevaaliohjelma 2022

Katso RKP:n vaaliohjelman julkistus ja lue RKP:n aluevaaliohjelma 2022.

Aluevaaliohjelma

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä.

Liity jäseneksi

Uusimmat uutiset

Uudenmaan RKP nimesi uusia ehdokkaita Länsi-Uudenmaan aluevaaleihin


Uudenmaan RKP:n piirihallitus nimesi lisää ehdokkaita Länsi-Uudenmaan aluevaaleihin. RKP on tähän mennessä nimennyt 73 ehdokasta Länsi-Uudenmaan aluevaaleihin. Aluevaalit suoritetaan 23. tammikuuta 2022.

Lue lisää

| Eva Biaudet

Sigfrids ja Biaudet: Asepalveluksen suorittajia valitessa kriteereinä tulee olla motivaatio ja soveltuvuus – ei sukupuoli


Tulevaisuuden asepalvelusta tarkastellut parlamentaarinen työryhmä on julkaissut ehdotuksensa tänään. RKP-nuorten puheenjohtaja Frida Sigfridsin mielestä ehdotus ei ole kyllin kunnianhimoinen vaan edelleen liian sukupuolikeskeinen, vaikka työ onkin menossa oikeaan suuntaan. Vaikka toiveena olisi ollut vielä suuremmat muutokset, iloitsee Sigfrids kuitenkin siitä vahvasta työstä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden eteen, jota RKP:n kansanedustaja Eva Biaudet on tehnyt komiteassa.

Lue lisää

RKP ja Keskusta vaaliliittoon Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella


Uudenmaan Keskusta ja RKP Uusimaa ovat solmineet vaaliliiton Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella aluevaaleissa 23.1.2022. Kyseessä on niin sanottu tekninen vaaliliitto, jossa RKP asettaa ehdolle 5 ehdokasta ja Keskusta 81 ehdokasta. Täysi lista on 86 ehdokasta.

Lue lisää

| Anna-Maja Henriksson

Henriksson: Naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista työtä tulee kuitenkin tehdä joka päivä


Tänään on kansainvälinen naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen päivä. Naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista työtä tulee kuitenkin tehdä vuoden jokaisena päivänä. Hallituksella on käynnissä useita hankkeita, joilla parannetaan rikoksen uhrin asemaa, puututaan väkivaltaan ja lisätään tasa-arvoa.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun