Liity jäseneksi!

Tule mukaan rakentamaan vapaamielistä ja liberaalia suomea.

Liity jäseneksi

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

Maria Swanljungista Anna-Maja Henrikssonin uusi erityisavustaja


Valtiotieteiden maisteri Maria Swanljung on kutsuttu oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin (RKP) uudeksi viestinnästä vastaavaksi erityisavustajaksi.

Lue lisää

| Nils Torvalds

Torvalds: Metsästrategia onnistui välttämään sudenkuopat


Euroopan komissio on tänään julkaissut esityksensä EU:n tulevaksi metsästrategiaksi. Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (RKP/Renew) on esitykseen varovaisen tyytyväinen.

Lue lisää

| Veronica Rehn-Kivi

Eduskunnan rokoteryhmän puheenjohtaja Rehn-Kivi: Riskiryhmien pneumokokkirokotuksen aikataulusta ja maksuttomaan rokotukseen oikeutetuista tulisi tiedottaa


Valtion talousarviossa vuodelle 2021 varattiin 0,3 miljoonaa euroa kansallisen rokotusohjelman laajentamiseen riskiryhmien pneumokokkirokotuksen osalta. ”Jotta tieto tavoittaa riskiryhmään kuuluvat ja maksuttomaan rokotukseen oikeutetut, olisi pneumokokkirokotuksesta tärkeää viestiä kansalaisille hyvissä ajoin. Selkeä viestintä on edellytys myös mahdollisimman korkean rokotuskattavuuden saavuttamiseksi”, sanoo kirjallisen kysymyksen aiheesta jättänyt kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (r).

Lue lisää

| Nils Torvalds

Suomalaismepit huolissaan komission vuodetun metsästrategian sisällöstä – Torvalds: Nyt on korkea aika yhtenäiselle vaikuttamiselle


Euroopan komissiolta vuotanut tulevan EU:n metsästrategian luonnos on saanut useat suomalaismepit ottamaan asiaan kantaa kirjoittamalla avoimen kirjeen kaikille metsätalouden tulevaisuudesta huolestuneille. Kirjeessä europarlamentaarikot esittävät huolensa metsästrategian negatiivisista vaikutuksista niin talouteen kuin ilmastoon.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun