Eduskuntavaalit 2019

Valitse ehdokkaasi:

Ehdokkaat

Etsitkö jotain erityistä?

RKP:n uudella verkkosivulla on panostettu tiedon löydettävyyteen. Voit etsiä esimerkiksi henkilöitä, yhteystietoja, artikkeleita ja muuta sisältöä.

Lue lisää

Liity jäseneksi

RKP:n jäsenenä tuet kaksikielistä ja vapaamielistä Suomea, joka on avoin ja suvaitsevainen ja jossa yksilön vapaus, mutta myös vastuu, ovat keskeisiä. Jäsenenä voit olla ehdokkaana vaaleissa, osallistua koulutuksiimme ja vaikuttaa politiikkaamme. Saat järjestökokemusta ja tapaat samalla paljon uusia ihmisiä. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua toimintaamme.

Liity

Uusimmat uutiset

| Camilla Mäkinen

Henrik Wickström RKP:n ehdokkaana eurovaaleissa


Inkoolainen Henrik Wickström asettuu ehdolla EU-vaaleissa RKP:n listalla. Menestyksekkäiden eduskuntavaalien jälkeen, joissa hän sai 3261 ääntä Uudellamaalla ja 40% kotikuntansa äänistä, Wickström suuntaa nyt katseensa Brysseliin. Wickström on valmis työskentelemään talouden vakauden ja kasvun, sekä eurooppalaisten arvojen puolesta Euroopan parlamentissa.

Lue lisää

| Camilla Mäkinen

Ida Schauman tähtää Euroopan parlamenttiin: “On aika ottaa Eurooppaa takaisin populisteilta”


Ida Schauman, 30, asettuu ehdolle EU- vaaleissa, tavoitteena olla Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen seuraava europarlamentaarikko. Schauman asettuu ehdolle koska vahva EU on edellytys Suomen kehitykseen ja hyvinvointiin.

Lue lisää

| Anders Wikström

RKP:llä vahva lista Eurovaaleissa


RKP lähtee Euroopanparlamenttivaaleihin täydellä listalla, 20 ehdokkaalla. EU-vaalit pidetään Suomessa 26 toukokuuta 2019. Ennakkoäänestys kotimaassa 15-21.5 ja ulkomailla 15-18.5.

Lue lisää

| Anders Wikström

Stina Wahlsten ehdolla Eurovaaleissa


– Eurooppa on murrosvaiheessa varsinkin niiden kysymysten kohdalla joiden parissa haluan tehdä töitä. Ilmastonmuutos on globaali ongelma ja sen torjumiseksi tarvitaan maailmanlaajuisia ratkaisuja. Eurooppa on muuttumassa yhä epätasa-arvoisemmaksi ja sisäänpäinkääntyneeksi. Tämän lisäksi euroalue ja Euroopan talous on vahvistettava. Siksi asetun ehdolle, EU-vaaliehdokas Stina Wahlsten sanoo.

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota osaa keskusteluun