Adlercreutz vaatii määrärahoja tiepäällysteiden uusimiselle Kirkkonummella

RKP:n kansanedustaja ja Kirkkonummen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz on jättänyt talousarvioaloitteet, joissa hän vaatii resursseja teiden päällysteiden uusimiselle.

Masalantie ja Porkkalantie Kirkkonummella ovat huonossa kunnossa. RKP:n kansanedustaja ja Kirkkonummen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz on jättänyt talousarvioaloitteet, joissa hän vaatii resursseja teiden päällysteiden uusimiselle.

– Kirkkonummen tiet ovat paikoittain erittäin huonossa kunnossa. Erityisesti Porkkalantie ja Masalantie tarvitsevat uudet tiepäällysteet pikimmiten. Teitä eivät käytä ainoastaan autoilijat vaan myös lapset ja nuoret liikkuvat niillä pyöräillen ja kävellen. On tärkeää, että tiet ovat hyvässä kunnossa, jotta kaikilla on turvallista liikkua, Adlercreutz sanoo.

Kirkkonummi on kasvava kunta ja liikennemäärät lisääntyvät koko ajan. Siitä huolimatta parannustoimenpiteitä Porkkalantien tai Masalantien tiepäällysteille ei ole sisällytetty ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmaan vuosille 2019-2022 vähäisten resurssien takia.

– Tiestöä ei hoideta pitkäjänteisesti pelkästään kuoppia paikkaamalla. Tämä ei ole ongelma ainoastaan Kirkkonummella, vaan myös toisissa kunnissa. Hallituksen tulee varmistaa, että ELY-keskuksilla on riittävästi resursseja taata liikenneturvallisuus teillämme.

Myös Veronica Rehn-Kivi (RKP) allekirjoitti talousarvioaloitteen Porkkalantien uudelleenpäällystämisestä.

Wallin vill se satsningar på trafiksäkerhet i Åboland

Riksdagsledamot Stefan Wallin (SFP) från Åbo har lämnat in sex personliga budgetmotioner till regeringens budgetproposition för 2019.

Lue edellinen artikkeli

Katainen och Torvalds: Hav är inte ett hinder för samarbete – kustländernas position måste tryggas i EU

Europaparlamentariker Elsi Katainen (C/ALDE) och Nils Torvalds (SFP/ALDE) ställer sig kritiska till EU-kommissionens nya förslag om programmet för gränsöverskridande regionala samarbeten.

Lue seuraava artikkeli