Parasta, mitä valtio voi tehdä tukeakseen maamme myönteistä taloudellista kehitystä, on turvata toimiva infrastruktuuri. Teiden ylläpito kuuluu yhteiskunnan perustehtäviin. Suomen kaltaisessa maassa, jolla on pitkät etäisyydet ja viennistä riippuva teollisuus, hyvät tieyhteydet ovat yksi edellytyksistä, jotta yhteiskunta toimii ja talous kasvaa. Tehokas tapa parantaa liikenneturvallisuutta on rakentaa eritasoristeyksiä tai sulkea tasoristeyksiä kokonaan.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Henriksson ja Bergqvist: Elinkeinoelämä tarvitsee toimivia yhteyksiä

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja kansanedustaja Sandra Bergqvist vierailivat tänään Kemiönsaarella. Päivän ohjelmassa oli muun muassa vierailu kalajalostamo Salmonfarmilla Kasnäsissä ja tapaaminen Paraisten kaupunginjohtaja Patrik Nygrénin sekä Kemiönsaaren vt. kunnanjohtaja Erika Strandbergin kanssa.

Bergqvist: Rahaa uudelle Kirjalansalmen sillalle tarvitaan nyt!

Maanantaina ELY-keskus ilmoitti uusista rajoituksista Paraisten Kirjalansalmen sillalle, sillan huonon kunnon vuoksi. Tällä hetkellä nopeusrajoitus on 70 km/h, ja vain yksi raskas ajoneuvo saa kerrallaan ajaa sillan yli. Uusi nopeusrajoitus on 50 km/h, ja raskaille ajoneuvoille asetetut rajoitukset pysyvät voimassa. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) suhtautuu ELY-keskuksen rajoituksiin erittäin vakavasti.