Anna-Karin Tötterman haluaa johtaa Turun RKP:tä

Anna-Karin Tötterman asettuu ehdolle Turun RKP:n uudeksi puheenjohtajaksi. Tötterman haluaa muun muassa lisätä puolueen näkyvyyttä taloudellisissa ja kaupunkipoliittisissa kysymyksissä.

– Olen otettu siitä, että niin moni on kehottanut minua asettumaan ehdolle. Minulla on tahto ja halu puheenjohtajana jatkaa sitä työtä jota olen aloittanut Turun RKP:n varapuheenjohtajana, Tötterman sanoo.

Tötterman toimii muun muassa Turun RKP:n varapuheenjohtajana, RKP puoluevaltuuston jäsenenä sekä johtaa Ruotsalaisen kansanpuolueen yrityspoliittista verkostoa.

– Haluan johtaa Turun RKP:tä, joka aktiivisesti ja näkyvästi ajaa kaikkien Turun asukkaiden kysymyksiä kielestä tai taustasta riippumatta. Haluan erityisesti tehdä työtä suotuisan kasvu- ja yrityspolitiikan sekä kestävän ja houkuttelevan kaupunkipolitiikan eteen, kuitenkaan unohtamatta niitä kysymyksiä joita Turun RKP aina on ajanut, kuuten palvelua ruotsinkielellä elämän jokaisessa vaiheessa, Tötterman sanoo.

Tötterman työskentelee suunnittelijana ja projektinjohtajana Åbo Akademissa. Hän on muun muassa vetänyt strategisia kehitysprojekteja ja ollut mukana käynnistämässä syvennettyä ja jatkuvaa osaamiskehittämisyhteistyötä Åbo Akademin ja elinkeinoelämän välillä. Tötterman on koulutukseltaan valtiotieteiden lisensiaatti ja humanististen tieteiden kandidaatti 

Turun RKP valitsee uuden puheenjohtajan syyskokouksessaan maanantaina 18 marraskuuta. Nykyinen puheenjohtaja Markus Blomquist ei asetu enää ehdolle jatkokaudelle.

Niklas Mannfolk oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin lehdistösuhteista vastaavaksi erityisavustajaksi

Oikeusministeri ja RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on kutsunut kauppatieteiden maisteri Niklas Mannfolkin erityisavustajakseen. Mannfolkin vastuulla tulevat olemaan lehdistö- ja mediasuhteet.

Lue edellinen artikkeli

Sote-uudistus: Rehn-Kivi toivoo vihreää valoa Uudenmaan erillisratkaisulle

Mitään ratkaisua Uudenmaan erillisratkaisulle ei ole virallisesti esitelty. Lehdistötiedote perustuu Helsingin Sanomissa julkaistuun kirjoitukseen sekä valmistaviin keskusteluihin Rehn-Kiven ja ministeri Kiurun kanssa. Ehdotus pitää vielä hyväksyä ministerityöryhmässä ennen kuin se lähtee lausuntokierrokselle.

Lue seuraava artikkeli