Niklas Mannfolk oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin lehdistösuhteista vastaavaksi erityisavustajaksi

Oikeusministeri ja RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on kutsunut kauppatieteiden maisteri Niklas Mannfolkin erityisavustajakseen. Mannfolkin vastuulla tulevat olemaan lehdistö- ja mediasuhteet.

Mannfolk työskentelee tällä hetkellä LähiTapiola -ryhmän ulkoisen viestinnän asiantuntijana. Hän on aikaisemmin työskennellyt RKP:n lehdistöpäällikkönä, analyytikkona vaikuttajaviestintätoimisto Miltton Networksissa sekä RKP-nuorten puheenjohtajana. Mannfolk on myös toiminut puolustusministeri ja puheenjohtaja Stefan Wallinin eduskunta-avustajana sekä ollut työharjoittelussa Euroopan parlamentissa Brysselissä.

– Ministerin osoittama luottamus on minulle suuri kunnia. Odotan innolla mahdollisuutta osallistua oikeusministerin viestinnän kehittämiseen. Toimiessani puolueen lehdistöpäällikkönä yhteistyömme oli hedelmällistä ja me tunnemme hyvin toistemme työskentelytavat, Mannfolk sanoo.

Mannfolk aloittaa tehtävässä 11. marraskuuta ja täydentää tällöin oikeusministerin erityisavustajakuntaa, johon Otto Andersson, Camilla Mäkinen, Lisa Palm ja Hanna Seppä kuuluvat.

Kansanedustaja Sandra Bergqvist haluaa löytää ratkaisun kiinteistoverojen sokkikorotuksiin saaristossa

Kansanedustaja Sandra Bergqvist (Rkp) ja Ahvenanmaan kansanedustaja Mats Löfström jättivät perjantaina kirjallisen kysymyksen eduskunnan puhemiehelle.

Lue edellinen artikkeli

Anna-Karin Tötterman haluaa johtaa Turun RKP:tä

Anna-Karin Tötterman asettuu ehdolle Turun RKP:n uudeksi puheenjohtajaksi. Tötterman haluaa muun muassa lisätä puolueen näkyvyyttä taloudellisissa ja kaupunkipoliittisissa kysymyksissä.

Lue seuraava artikkeli