Benina Uotinen on aloittanut Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin uutena harjoittelijana

Benina Uotinen, 23, toimii Europarlamentaarikko Nils Tovarldsin uutena harjoittelijana helmikuun alusta lukien kesäkuun loppuun saakka. Hän opiskelee kansainvälistä oikeutta maisteritasolla Åbo Akademissa ja on aikaisemmin suorittanut harjoittelujakson Suomen pysyvässä YK- edustustossa Genevessä.

– Odotan innolla että pääsen tutustumaan parlamentin työhön ja erityisesti niihin kysymyksiin, jotka näkyvät yksilöiden arjessa, mutta joista päätetään ja keskustellaan parlamentin sisällä. Ympäristöasioista ja erityisesti kestävästä kehityksestä kiinnostuneena on mielenkiintoista saada yhä syvempi käsitys parlamentin työstä näihin kysymyksiin liittyen.

Uotinen tulee työskentelemään viestintäkysymysten parissa ja seuraamaan ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden valiokunnan (ENVI) poliittista työtä.

Wickström haluaa lisää poliiseja ja resursseja rikollisuuden torjumiseksi

RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickströmin mielestä Suomeen tarvitaan lisää poliiseja. Wickströmin mukaan poliisilla ei ole riittävästi resursseja ennaltaehkäisevään työhön. RKP toteaa eduskuntavaaliohjelmassaan, että poliisien määrä tulisi kasvattaa nykyisestä 7 500:sta 8 200:aan.

Lue edellinen artikkeli

Eduskunnan on nyt aika hyväksyä esitys uudeksi saamelaiskäräjälaiksi

Henriksson saamelaisten kansallispäivänä:

Lue seuraava artikkeli