Bergqvist haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

Ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Sandra Bergqvist asettuu ehdolle uudelleenvalintaa varten kesäkuun puoluekokouksessa. Bergqvist on toiminut RKP:n varapuheenjohtajana vuodesta 2017.

– Oltuani mukana laatimassa tulevaa hallitusohjelmaa haluan mielellään olla mukana luotsaamassa puoluetta hallitusyhteistyössä, Bergqvist sanoo.

Bergqvist valittiin kansanedustajaksi Varsinais-Suomesta huhtikuussa 2019

– Koen että voisin edistää puoluehallituksen ja ruotsalaisen eduskuntaryhmän yhteistyötä. Tämä olisi hyväksi tulevalle hallituspuolueelle, Bergqvist sanoo.

RKP:n puoluekokous pidetään Vaasassa 7-9.6.

Rehn-Kivi iloitsee hoitoon kohdistuvista panostuksista


Hallitus on tänään esitellyt uuden hallitusohjelman. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi iloitsee siitä, että monet niistä asioista, joiden puolesta hän puhui eduskuntavaalikampanjassaan näyttävät nyt saavan tuulta purjeisiin. Tilanne sosiaali- ja terveydenhuollossa parantuu merkittävästi. Panostuksia ollaan esittämässä ennaltaehkäisevään työhön, lasten neuvolapalveluihin sekä senioreiden neuvolapalvelukokeiluun. Määrärahaa ollaan lisäämässä myös rokotus- ja seulontaohjelmiin. Muun muassa HPV-rokotetta esitetään tarjottavaksi myös pojille.

Lue edellinen artikkeli

Borgarsdóttir Sandelin haluaa jatkaa varapuheenjohtajana


Silja Borgarsdóttir Sandelin asettuu ehdolle RKP:n varapuheenjohtajaksi.

Lue seuraava artikkeli