Bergqvist on tyytyväinen panostuksiin osaamiseen, lapsiin ja kestäviin ratkaisuihin

Jotta talous saataisiin jälleen pyörimään koronakriisin seurauksena, tarvitaan nyt elvyttäviä, pitkäaikaisia ​​ja kestäviä ratkaisuja. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) näkee uudistumismahdollisuuksia hallituksen talousarvioesityksessä 2021.

Merkittäviä investointeja työllisyyteen, osaamiseen, työhyvinvointiin sekä lapsiin ja nuoriin on mitä me juuri nyt tarvitsemme, Bergqvist sanoo.

Hallitus valmistelee elpymissuunnitelman rinnalla uusiutuvan teollisuuden strategian, kestävän matkailun 2030-ohjelman ja haluaa tarkoituksellisesti tukea ilmastotietoisia ratkaisuja.

Tällaisen kriisin aikana on tervetullutta, että hallitus tarkastelee myös muita arvoja eikä vain taloudellisia. Meidän on luotava usko tulevaisuuteen kaikille ikäryhmille, ja tosiasia on, että kestävillä ratkaisuilla on usein myös taloudellista merkitystä, Bergqvist sanoo.

Eduskunta aloitti keskiviikkona keskustelun hallituksen talousarvioesityksestä 2021.

Torvalds: Ensimmäinen täysistuntoäänestys ilmastolaista menestyksellinen

Euroopan parlamentti antoi tiistain ensimmäisessä täysistuntoäänestyksessä tukensa ympäristövaliokunnan kunnianhimoiselle kompromissille ilmastolaista. – Voimme olla erityisen tyytyväisiä 60 prosentin päästövähennyksestä vuoteen 2030 mennessä, sanoo europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/Renew).

Lue edellinen artikkeli

Torvalds: Euroopan parlamentin kunnianhimoinen ilmastolaki lähettää vahvan signaalin EU:n jäsenmaille

Euroopan parlamentti on nyt hyväksynyt kantansa EU:n tulevasta ilmastolaista. Kunnianhimoisten tavoitteiden nostaminen antaa EU:n jäsenmaille selkeän signaalin tuleviin neuvotteluihin neuvoston ja komission kanssa. – Parlamentti on nyt osoittanut kunnianhimoisen ja realistisen polun ilmastoneutraaliuteen, europarlamentaarikko Nils Torvalds sanoo.

Lue seuraava artikkeli