Biaudet: Eduskunta vahvistaa naisjärjestöjen määrärahan

Valtiovarainvaliokunta on mietinnössään vahvistanut naisjärjestöjen valtiontuen 918 000 euroon.

– Iloitsen erityisesti siitä, että olemme turvanneet Naisjärjestöjen Keskusliiton, NYTKIS ry:n ja Monika-Naiset ry:n toimintamahdollisuudet viime vuoden tasolle. Heidän työnsä on välttämätöntä Suomen tasa-arvotyölle. Meillä on hallitus, jolla on maailman kunnianhimoisin tasa-arvo-ohjelma. Tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan myös naisjärjestöiltä suuria panostuksia – tasa-arvo ei synny itsestään, sanoo kansanedustaja Eva Biaudet.

 – Olemme myös tehneet kovasti töitä määrärahojen korottamiseksi naisiin kohdistuvan väkivallan torjuntaan ja turvapaikkojen lisäämiseksi. Iloitsemme korotetuista määrärahoista, vaikka tekemistä vielä riittää, Biaudet toteaa.

Thomas Blomqvist: Hyviä lisäyksiä talousarvion eduskuntakäsittelyssä

Eduskunta on käsitellyt ensi vuoden talousarviota ja tehnyt siihen eräitä lisäyksiä koskien yksittäisiä projekteja. Talousvaliokunta päätti tänään lopullisista budjettivaroista.

Lue edellinen artikkeli

Strand: Satamatie tuo investointeja ja työpaikkoja

Kansanedustaja ja Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand (RKP) iloitsee, että Vaasan satamatien suunnittelulle jaettiin valtiovarainvaliokunnan niin kutsutuista joululahjarahoista peräti 500 000 euroa.

Lue seuraava artikkeli