Strand: Satamatie tuo investointeja ja työpaikkoja

Kansanedustaja ja Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand (RKP) iloitsee, että Vaasan satamatien suunnittelulle jaettiin valtiovarainvaliokunnan niin kutsutuista joululahjarahoista peräti 500 000 euroa.

– On ollut verrattain helppoa saada tukea hyviltä kollegoilta yli hallituspuoluerajojen, ottaen huomioon Vaasassa ja erityisesti Vaskiluodossa jo toteutuneet ja suunnitteilla olevat mittavat investoinnit. Kun logistiikkaa parannetaan voimme houkutella entistä enemmän investointeja, jotka puolestaan luovat uusia työpaikkoja seudulle.  

– Hallituksen arvostus Pohjoismaita ja vientiä kohtaan näkyy satamatien lisäksi tärkeissä määrärahoissa, jotka suunnataan muun muassa Viexpolle ja Suomalais-ruotsalaiselle kauppakamarille.

Biaudet: Eduskunta vahvistaa naisjärjestöjen määrärahan

Valtiovarainvaliokunta on mietinnössään vahvistanut naisjärjestöjen valtiontuen 918 000 euroon.

Lue edellinen artikkeli

Bergqvist pitää Suomen ammattikalastajaliiton lisärahoitusta tervetulleena

Eduskunnan valtiovarainvaliokunta on tänään hyväksynyt mietintönsä ensi vuoden valtion talousarvioksi. Samanaikaisesti valiokunta on päättänyt ns. joululahjarahojen jakamisesta, noin 40 miljoonan euron budjetin lisäpotista, joka on suunnattu eri tarkoituksiin, joita pidetään tärkeinä. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on tyytyväinen siihen, että määrärahat ammattikalastajaliitolle kaksinkertaistui viime vuoteen verrattuna.

Lue seuraava artikkeli