Blomster ja Byman ministeri Bergqvistin erityisavustajiksi

Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri Sandra Bergqvist (SFP) on nimittänyt Rosanna Blomsterin ja Oscar Bymanin erityisavustajikseen opetus- ja kulttuuriministeriöön.

Rosanna Blomster on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, hän on aiemmin työskennellyt Sandra Bergqvistin eduskunta-avustajana ja ollut harjoittelussa mm. Kuntaliiton Bryssel-toimistolla ja Åbo Akademin koulutuspalveluiden osastolla. Hänellä on tausta aktiivisena partiolaisena, ja erityisavustajana Blomsterin vastuulla on erityisesti nuorisoasiat. Blomster on kotoisin Turusta, hän on Turun kaupungin kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston jäsen ja toimii puolueen paikallisjärjestön, RKP Iniön puheenjohtajana. 

Oscar Byman on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja hän on aiemmin työskennellyt mm. ministeri Anna-Maja Henrikssonin erityisavustajana oikeusministeriössä, yksityisellä sektorilla ja Stefan Wallinin eduskunta-avustajana. Hänellä on monipuolinen urheilutausta, ja hänen vastuulla on erityisesti liikunta- ja urheiluasiat. Byman on kotoisin Kemiönsaarelta ja oli Varsinais-Suomen RKP:n ehdokas kevään eduskuntavaaleissa. Hän on suorittanut varusmiespalveluksensa Utin Jääkärirykmentissä ja on reservin alikersantti.

 

Abrahamsson ministeri Henrikssonin ja RKP:n ministeriryhmän erityisavustajaksi

Opetusministeri Anna-Maja Henriksson (RKP) on nimittänyt Anna Abrahamssonin erityisavustajakseen opetusministeriöön ja RKP:n ministeriryhmän erityisavustajaksi.

Lue edellinen artikkeli

Henrikssonin erityisavustajat nimitettiin

RKP:n puheenjohtaja, opetusministeri Anna-Maja Henriksson(RKP) on kutsunut erityisavustajikseen Anna Abrahamssonin, Laura Ollilan, Anita Westerholmin ja Alexander Junellin.

Lue seuraava artikkeli