Dahlblom pyrkii RKP:n johtoon

Helsinkiläinen 36-vuotias yrittäjä, kauppatieteiden tohtori ja hallitusammattilainen Christina Dahlblom asettuu ehdolle RKP:n varapuheenjohtajaksi.

– Ensimmäisissä vaaleissani, kevään eduskuntavaaleissa, sain kolmanneksi eniten ääniä RKP:n Helsingin vaalipiirin ehdokkaista. Tämän luottamuksen kannustamana olen vastannut myönteisesti pyyntöön asettua ehdokkaaksi RKP:n varapuheenjohtajaksi, sanoo Christina Dahlblom.

– Toivon, että osaamiseni muutoksen johtamiseen sekä kymmenen vuoden kokemus johtamisen haasteista voivat olla RKP:lle hyödyksi nyt, kun oppositiorooli luo uusia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia uusiutumiselle. Uskon, että kokemukseni yritysmaailmasta ja akateeminen taustani täydentävät hyvin puheenjohtaja Haglundin poliittista kokemusta ja osaamista, sanoo Dahlblom.

Christina Dahlblom on Dahlblom & Sparks Oy:n toimitusjohtaja, hallituksen jäsen eQ Oyj:ssä, Oy Transmeri Ab:ssä, Diamanten i Finland r.y:ssä ja Svenska Handelshögskolanin säätiön varapuheenjohtaja. Dahlblom on kauppatieteiden tohtori Svenska Handelshögskolanista, koulutettu coach, naimisissa ja kolmen lapsen äiti.

RKP:n puheenjohtajisto valitaan kesäkuun puoluekokouksessa.

Arbetet med nationalspråksstrategin bör fortsätta

Nationalspråkstrategins mellanrapport publicerades idag. Justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) är mycket nöjd med arbetet kring nationalspråksstrategin.

Lue edellinen artikkeli

Haglund haluaa jatkaa RKP:n johdossa

Carl Haglund haluaa jatkaa RKP:n johdossa kun RKP kokoontuu puoluekokoukseen 5-7.6 Pedersöressä.

Lue seuraava artikkeli