Ei lisää verotustasoja!

Keskustan ehdotus antaa maakunnille verotusoikeus loisi byrokratiaa ja nostaisi veroja.

Uusi verotusoikeustaso ei ole vastaus Suomen haasteisiin, sanoo RKP:n kansanedustajat Anna-Maja Henriksson ja Mats Nylund. Keskustan ehdotus antaa maakunnille verotusoikeuden ja laajan itsehallinnon ei ratkaise Suomen ongelmia, jotka koskevat kouluja tai vaikkapa sosiaali- ja terveydenshuoltoa.

– Nyt täytyy varoa, ettei Suomeen synny uutta mallia joka lisää byrokratiaa ja nostaa verojen kokonaistasoa. Sen sijaan tarvitsemme terveydenhuoltouudistuksen, joka joka ratkaisee nykyiset ongelmat, mutta säilyttää ne asiat, jotka toimivat tänään, sanoo Henriksson.

– Suurin haasteemme nyt on saada ihmisille lisää työpaikkoja. Nyt ei pidä missään nimessä ruveta verottamaan palkkatuloja kolminkertaisesti. Tarvitsemme työtä, ja työ on jo nyt rankasti verotettu Suomessa verrattuna muihin maihin. Keskustan malli nostaisi verotasoamme entisestään, väittää Nylund. Antamalla maakunnille verotusoikeuden ei auta meitä luomaan uusia työpaikkoja tai turvaamaan tasapuoliset ja taloudellisesti kestävät palvelut ihmisille, sanovat Henriksson ja Nylund.

Kultur ska vara tillgängligt och fritt, konst ska inte vara lyx för fåtal

SFP presenterade sitt nya kulturpolitiska program

Lue edellinen artikkeli

Skyddshemsplatser och mer flexibilitet för föräldrarna

Våld mot kvinnor och reform av föräldraledigheten är exempel på ärenden som SFP behandlar upp i sitt ställningstagande om jämställdhet.

Lue seuraava artikkeli