Fredrik Jensén Varsinais-Suomen RKP:n uudeksi vt. toiminnanjohtajaksi

Fredrik Jensén on nimitetty RKP Varsinais-Suomen uudeksi vt. toiminnanjohtajaksi. Jensénin vastuulla on sekä piirin toiminta että talous.

Jensénillä on katse suunnattu tuleviin aluevaaleihin ja näkee tärkeänä saada RKP:n viesti äänestäjille ja muistuttaa heitä äänestämisen tärkeydestä. Jensén haluaa myös jatkaa jo hyvin rakennettua yhteistyötä piirissä.

– Olemme uusien vaalien edessä ja meidän tehtävänä on selittää äänestäjille miksi juuri näissä vaaleissa on tärkeää äänestää. Tulevilla vaaleilla tulee olemaan ratkaiseva vaikutus jokaisen arkeen. Tunnen olevani valmis tarttumaan vaaleihin ja perehtymään toimintaan. Odotan innolla, että saan tehdä työtä kaikkien hienojen RKP:läisten kanssa alueella. Yhdessä tulemme voittamaan vaalit, Jensén sanoo.

Fredrik Jensén aloitti työssään 4.10.2021

Bergqvist: Åbo Akademin tulisi ehdottomasti saada kouluttaa juristeja!

Åbo Akademi on vuosia tehnyt työtä sen eteen, että he saisivat kouluttaa juristeja. Tällä hetkellä Åbo Akademissa voi ainoastaan opiskella oikeusnotaariksi, ja opiskelijat joutuvat sen jälkeen hakeutumaan Helsingin yliopistoon tai Turun yliopistoon jatko-opintoja varten. Åbo Akademi on nyt jättänyt uuden hakemuksen saadakseen oikeuden kouluttaa oikeustieteen maistereita. Tätä kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) lämpimästi kannattaa.

Lue edellinen artikkeli

Blomqvist: Määrätietoista tasa-arvotyötä tarvitaan sekä Suomessa että EU:ssa

Tasa-arvopäivät järjestetään tänä vuonna 6-7. lokakuuta. Tasa-arvopäivien aikana järjestetään keskustelu HBTIQ-oikeuksista Euroopassa osana EU:n tulevaisuuskonferenssia.

Lue seuraava artikkeli