Grönroos ministeri Adlercreutzin erityisavustajaksi

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz on kutsunut Crista Grönroosin erityisavustajakseen valtioneuvoston kansliaan.

Grönroos on aiemmin työskennellyt Suomen ruotsalaisella kansanpuolueella poliittisena asiantuntijana, Ruotsalaisen eduskuntaryhmän vt. lainsäädäntösihteerinä, Anders Adlercreutzin eduskunta-avustajana sekä harjoittelijana mm. Center for Strategic and International Studies -ajatushautomossa Washington D.C.:ssä. Grönroos on kotoisin Espoosta ja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

Grönroos avustaa eurooppa- ja omistajaohjausministeri Adlercreutzia ministerin vastuualueelle kuuluvissa tehtävissä.

Kuva: Lauri Heikkinen, valtioneuvoston kanslia

 

Henrikssonin erityisavustajat nimitettiin

RKP:n puheenjohtaja, opetusministeri Anna-Maja Henriksson(RKP) on kutsunut erityisavustajikseen Anna Abrahamssonin, Laura Ollilan, Anita Westerholmin ja Alexander Junellin.

Lue edellinen artikkeli

Torvalds tyytyväinen Euroopan parlamentin kantaan luonnon ennallistamisasetuksesta

Korkea tunnetaso jatkui, kun Euroopan parlamentti siirtyi neuvotteluista äänestämään keskiviikkona luonnon ennallistamisasetuksesta. Erittäin jännittävän äänestyksen jälkeen oli selvää, että 336 Euroopan parlamentin jäsentä äänesti sovitun tekstin puolesta, 300 äänesti vastaan ​​ja 13 pidättyi äänestämästä.

Lue seuraava artikkeli