Haglund toivoo Räsäseltä selitystä

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Carl Haglund kummastelee ministerikollega Päivi Räsäsen lausuntoa sunnuntain Turun Sanomissa

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Carl Haglund kummastelee ministerikollega Päivi Räsäsen lausuntoa sunnuntain Turun Sanomissa, jossa hän uhkaa hallituksesta lähdöllä jos eduskunta hyväksyy kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliitosta. Haglund toivoo että Räsänen julkisuudessa selventää mitä lausunnollaan tarkoittaa.- Maamme on harvinaisen haastavassa taloudellisessa tilanteessa. Nyt tarvitaan vastuunkantoa eikä poliittisia irtiottoja hallituspuolueilta. Ei voi olla niin että asetetaan maamme hallituksen toimintakyky kyseenalaiseksi vain sen takia että periaatteesta vastustetaan kansalaisten tekemää aloitetta, Haglund toteaa.- Tasa-arvoinen avioliittolaki jakaa maassamme mielipiteitä. Tämä on ymmärrettävää ja tämä on myös syy minkä takia asiasta ei tehty kirjausta hallitusohjelmaan. Tämä ei kuitenkaan voi tarkoittaa sitä että hallituspuolueiden kansanedustajien käsiä sidotaan omatunnonkysymyksessä eduskunnan äänestyksessä kansalaisaloitteesta, Haglund toteaa.

Haglund, Schauman: Vi får inte överge våra unga

De senaste veckorna har nyheter om våld bland unga chockerat många. Den bestörtning och till och med ilska som rapporterna lett till visar på att vi har en stark vilja att skydda våra unga från våld.

Lue edellinen artikkeli

Utbildning prioriteras i Helsingfors

SFP:s Marcus Rantala: En ansvarsfull budget med starka prioriteringar på utbildningssidan.

Lue seuraava artikkeli