Helsingin piirissä kuntavaalityö ja ehdokasasettelu jatkuu

RKP:n piirihallitus Helsingissä on nimennyt uusia kuntavaaliehdokkaita kokouksessaan 12.10.

– Vallitsevasta tilanteesta huolimatta kuntavaalien valmistelut etenevät suunnitelmien mukaisesti. Vaaleihin on nyt noin kuusi kuukautta, ja teemme intensiivisesti työtä ehdokasrekrytoinnin kanssa samaan aikaan kuin olemme aloittaneet koulutuksen jo nimetyille ehdokkaille. Haluan kehottaa kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita päätöksenteosta kaupungissamme ja jotka itse harkitsevat asettumista ehdokkaaksi, olemaan yhteydessä meihin, nyt on loistava tilaisuus tulla mukaan, kertoo piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth.

Helsingin RKP nimesi seuraavat ehdokkaat:  Benjamin Bergan, Sofia Henriksson, Ulf Holmberg (sitoutumaton), Samuli Kallio (sitoutumaton), Max Lindholm, Christer Mikkonen ja Freja Pontán.

Kuntavaalit järjestetään Suomessa 18. huhtikuuta 2021 ja puolueet voivat nimetä ehdokkaita 9.3.2021 asti.

RKP:n ministerit Henriksson ja Blomqvist sote-esityksestä: Uskottava kokonaisuus


Hallitus on päässyt sopuun yhteisestä esityksestä uudeksi sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseksi. RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoo ensimmäisessä kommentissaan näin:

Lue edellinen artikkeli

Norrback:Tervetullut keskustelu valkoposkihanhien metsästyksestä


Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) iloitsee että kansalaisaloite valkoposkihanhien metsästyksestä tulee eduskunnan käsiteltäväksi.

Lue seuraava artikkeli