Henriksson ja Nylund Kuusisaaren risteyksestä: Kova työ tuotti tulosta

Tämä on voitto liikenneturvallisuudelle, elinkeinoelämälle ja koko Pietarsaaren seudulle

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson ja kansanedustaja Mats Nylund ovat erittäin tyytyväisiä, että hallitus esittää lisäbudjetissaan määrärahaa Kuusisaren teollisuusalueen risteykselle Pietarsaaressa. Henriksson ja Nylund ovat monta vuotta yhdessä työskennelleet asian puolesta kaikilla eri tasoilla.

− Olen iloinen, että kova ja pitkäjänteinen työ leveällä rintamalla tuotti tulosta. Meillä on matkan aikana ollut monta hyvää keskustelua ministeri Bernerin kanssa. Nyt ne tuottivat tulosta. Olemme vuosien saatossa tavanneet liikenne- ja viestintäministeriötä sekä liikennevirastoa. Tämä on tehty tiiviissä yhteistyössä Pietarsaaren seudun kuntien, paikallisen elinkeinoelämän ja seudun muiden kansanedustajien kanssa, sanoo Anna-Maja Henriksson, joka on myös Pietarsaaren kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

− On hienoa, että Kuusisaaren teollisuusalueen erittäin liikennöity risteys nyt saa parannuksen. Tämä on voitto liikenneturvallisuudelle, elinkeinoelämälle ja koko seudulle, sanoo Mats Nylund, joka on myös eduskunnan valtionvarainvaliokunnan jäsen.

Adlercreutz: On aika lopettaa kuoppien kaivuu, Juha Sipilä

Jos prosessille annetaan sen tarvitsema aika, jos kritiikki otetaan tosissaan ja keskitytään ongelmien korjaamiseen, niin silloin myös uudistuksen mahdollisuudet selvitä hallitusvaihdoksen yli paranevat huomattavasti.

Lue edellinen artikkeli

Borgarsdóttir Sandelin: Muovien käyttöä pitää vähentää

On olemassa selkeä markkinarako kestävämmistä materiaaleista tehdyille tuotteille sekä innovaatioille, jotka edesauttaisivat meriemme pitämistä puhtaana muovista, sanoo RKP:n varapuheenjohtaja Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Lue seuraava artikkeli