Henriksson vastaa Saarikolle: Valtiontalouden kehysten tulee pitää

Anna-Maja Henriksson

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin mielestä on ikävää nähdä hänen puhenjohtajakollegojensa kinastelevan toistensa kanssa julkisuudessa.

Lauantaina valtionvarainministeri Annika Saarikko peräänkuulutti hallituspuolueiden näkemystä valtiontalouden kehyksiin. Keskustan puoluevaltuuston kokouksessa hän kysyi puheessaan ovatko muut hallituspuolueet sitoutuneet kehyksiin ja voiko luottaa siihen, että jo sovittu pitää?

-Minulle ja RKP:lle on itsestäänselvyys, että se mitä olemme sopineet valtiontalouden kehyksistä pitää. Käsitykseni on se, että myös pääministeri Sanna Marin jakaa tämän näkemyksen, sanoo Henriksson.

-Nyt on aika suunnata katseet eteenpäin. Viime viikko ei ollut hallituksen paras, mutta olemme saaneet tehtyä tarpeellisia päätöksiä. Nyt on aika keskittyä nopeisiin toimenpiteisiin, joilla voimme vaikuttaa työvoimapulaan, joka vallitsee monessa osassa maatamme, sanoo Henriksson ja peräänkuuluttaa lakimuutoksia jotka nopealla aikataululla mahdollistavat huomattavasti nopeamman oleskeluluvan ja työluvan opiskelijoille ja muille, jotka mielellään tekisivät töitä Suomessa.

Uusia ehdokkaita Itä-Uudenmaan aluevaaleihin

Uudenmaan RKP:n piirihallitus nimesi lisää ehdokkaita Itä-Uudenmaan aluevaaleihin. RKP on tähän mennessä nimennyt 55 ehdokasta Itä-Uudenmaan aluevaaleihin. 54 ehdokasta on julkistettu. Aluevaalit suoritetaan 23. tammikuuta 2022.

Lue edellinen artikkeli

Uudenmaan RKP julkisti aluevaaliohjelmansa

Uudenmaan RKP julkisti aluekohtaiset aluevaaliohjelmansa

Lue seuraava artikkeli