Ingo pyrkii RKP:n varapuheenjohtajaksi

Huolellisen harkinnan ja useiden pyyntöjen jälkeen koko piiriltä, Mustasaaaren RKP:n kunnallisjärjestön esityksestä ja RKP-Nuorten laajalla tuella Christoffer Ingo ilmoittaa, että jos hän saa Pohjanmaan piirin luottamuksen, hän on valmis ottamaan vastuun toimimaan RKP:n varapuheenjohtajana. Ingo on Mustasaaren kunnanvaltuuston puheenjohtaja ja RKP-Nuorten entinen puheenjohtaja.

– Pohjanmaalaisten luottamuksella olen valmis yhdessä tulevan puolueen puheenjohtajan kanssa johtamaan RKP:tä uusin ajatuksin kohti useita vaalimenestyksiä. Kokemuksella työstä puoluehallituksessa, eduskunnassa, lobbauksesta kahta hallitusta vastaan ja johtavasta asemasta Mustasaaressa minulla on hyvä pohja sille vastuulle, joka pohjanmaalaisen varapuheenjohtajan tulee ottaa, sanoo Ingo.

Kunta- ja hyvinvointialuevaalit keväällä 2025 ovat uuden puoluejohdon ensimmäinen koetus. Puoluejohdon tulee pyrkiä siihen, että RKP kasvattaa kannatustaan ja saa äänestäjien luottamuksen jatkossakin huolimatta haastavista ajoista, jotka ovat vaatineet ja tulevat jatkossakin vaatimaan kovia säästötoimia monin paikoin. Ingo korostaa, että selkeä viestintä ja rehellinen vuoropuhelu sekä äänestäjien että puolueaktiivien kanssa on ratkaisevaa puolueen vahvistamisessa.

– Selkeillä viesteillä, nöyrällä asenteella ja läsnäololla kentällä voimme viestiä RKP:n tuloksista ja siitä, miksi RKP:tä tarvitaan pöydissä, joissa päätökset tehdään. 

Jos saan puoluekokouksen luottamuksen toimia varapuheenjohtajana, puolueen jäsenet voivat luottaa siihen, että annan kaikkeni RKP:n hyväksi omalla toimintatavallani, Ingo sanoo.

Tomas Björkroth jatkokaudelle RKP Varsinais-Suomen puheenjohtajaksi

RKP Varsinais-Suomi on piirikokouksessaan Paraisilla 13. huhtikuuta 2024 valinnut puheenjohtajiston ja hallituksen vuodelle 2024–2025. Paraisilta kotoisin oleva Tomas Björkroth valittiin jatkokaudelle piirin puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajina jatkavat myös Markus Blomquist Turusta ja Roger Hakalax Kemiönsaarelta.

Lue edellinen artikkeli

Borgarsdóttir Sandelin haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

Silja Borgarsdóttir Sandelin asettuu ehdolle jatkokaudelle RKP:n varapuheenjohtajana. Hän on toiminut puolueen varapuheenjohtajana vuodesta 2016.

Lue seuraava artikkeli