Jenni Ahlbäckista Pohjanmaan RKP:n uusi toiminnanjohtaja

Jenni Ahlbäck on nimitetty RKP Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Ahlbäckin vastuulla on sekä piirin toiminta että talous. Ahlbäck toimi aikaisemmin piirin väliaikaisena toiminnanjohtajana.

Ahlbäckilla on katse suunnattu tuleviin kuntavaaleihin ja hän haluaa jatkaa hyvää yhteistyötä paikallisyhdistysten kanssa piirin toiminnan kehittämiseksi ja RKP:n politiikan jalkauttamiseksi tavoittaakseen lisää äänestäjiä.

– Tulevaisuus on kehittämistä varten ja seisomme todellakin suurten muutoksien edessä sekä täällä Pohjanmaalla että Suomessa ylipäätään. Olen iloinen ja  motivoitunut jatkaa yhteistyötä tulevaisuuden päättäjien kanssa sekä paikallis-  että kuntayhtymätasolla. Mutta ensin tähdätään onnistuneisiin kuntavaaleihin korkealla äänestysaktiivisuudella, Ahlbäck sanoo.

Norrback: Susikantaa pitäisi voida rajoittaa jatkossa tehokkaammin

Kansalaisaloite suden kannanhoidollisen metsästyksen käsittely aloitettiin, maa- ja metsätalousvaliokunnassa. Tiistaina julkisessa kuulemisessa olivat mukana kansalaisaloitteen vireillepanijat, sekä maa- ja metsätalousministeriön-, Luonnonvarakeskuksen- ja Suomen riistakeskuksen asiantuntijoita.

Lue edellinen artikkeli

RKP yhteistyöhön Liberaalien kanssa Espoossa

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen listalle nimetään kolme Liberaalisen puolueen ehdokasta Espoossa. Vastaavaa yhteistyötä ei ole ollut aiemmissa vaaleissa.

Lue seuraava artikkeli