RKP yhteistyöhön Liberaalien kanssa Espoossa

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen listalle nimetään kolme Liberaalisen puolueen ehdokasta Espoossa. Vastaavaa yhteistyötä ei ole ollut aiemmissa vaaleissa.

-RKP on muista Suomen puolueista ohjelmallisesti kaikkein lähimpänä Liberaalipuoluetta, joten yhteistyö on luontevaa. Vapaus on kantava teema tulevissa kunnallisvaaleissa Espoossa Liberaalipuolueen ja RKP:n yhdistettyä voimansa, toteaa Liberaalipuolueen puheenjohtaja ja Uudenmaan piirijärjestön puheenjohtaja Harri Kreus.

Espoon RKP:n puheenjohtaja Anne Ahlefelt pitää yhteistyötä luonnollisena jatkona nykyisensuuntaiselle politiikalle, jossa yhä useammin myös suomen- tai muunkieliset äänestäjät löytävät RKP:n. 

-Kuntalaisten toimiva arki, yhdenvertaisuus ja oikeusvaltioperiaate ovat tärkeitä arvojamme. Tästä seuraa, että yhteistyö Liberaalisen puolueen kanssa tuntuu järkevältä juuri nyt. Yhdessä olemme vahva, liberaalinen vaihtoehto Espoossa, sanoo Ahlefelt. 

Ehdokasasettelu jatkuu 4.5. asti. RKP:llä on tässä vaiheessa yhteensä 83 ehdokasta Espoossa. 

Jenni Ahlbäckista Pohjanmaan RKP:n uusi toiminnanjohtaja

Jenni Ahlbäck on nimitetty RKP Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Ahlbäckin vastuulla on sekä piirin toiminta että talous. Ahlbäck toimi aikaisemmin piirin väliaikaisena toiminnanjohtajana.

Lue edellinen artikkeli

Kasvu, kilpailukyky, työllisyys, investoinnit ja usko tulevaisuuteen ovat Suomen tie eteenpäin

RKP:n Henriksson hallituksen puoliväliriihen päätöksistä:

Lue seuraava artikkeli