Johanna Holmäng valittiin RKP Pohjanmaan uudeksi puheenjohtajaksi

Suomen ruotsalainen kansanpuolue Pohjanmaalla kokoontui piirikokoukseen tänään 15. elokuuta Nuorisoseura Wasa Uf Skatila:ssa. Uudeksi piirin puheenjohtajaksi valittiin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Holmäng Pedersörestä.

Holmäng toimii kunnanvaltuuston puheenjohtajana  ja jäsenenä useissa kuntainvälisissä elimissä Pohjanmaalla. Hänellä on myös laaja kokemus hoitokysymyksistä eri yhteyksissä.

– Tuntuu aivan mahtavalta. Olen erittäin motivoitunut tekemään työtä ja johtamaan näin mielenkiintoista piiriä, näin hienossa puolueessa. Meillä on kuntavaalit edessä ja tuntuu hyvältä saada tehdä työtä yhdessä, Holmäng sanoo.

Covid-19 aiheuttama poikkeuksellinen tilanne Suomessa ja koko maailmassa tulee johtamaan suuriin seurauksiin. Ennen kaikkea se tulee vaikuttamaan kuntien arkeen.

– On selvää, että edessämme tulevaisuus täynnä haasteita. Nyt tarvitsemme rohkeita, asiantuntevia ja vakaita poliitikkoja. Nyt tarvitaan Suomen ruotsalaista kansanpuoluetta, Holmäng sanoo.

 

Cecilia Ehrnrooth haluaa jatkaa Helsingin RKP:n piirin puheenjohtajana

Nykyinen Helsingin piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth on ilmoittanut asettuvansa uudelleen ehdolle Helsingin RKP:n piirin puheenjohtajaksi. Hän on johtanut Helsingin piiriä vuodesta 2016.

Lue edellinen artikkeli

Anita Westerholm aloittaa ministeri Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana

Anita Westerholm Tammisaaresta Raaseporissa aloittaa ministeri ja kansanedustaja Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana. Westerholm opiskelee oikeus- ja taloustieteitä Helsingin yliopistossa ja Svenska handelshögskolanissa.

Lue seuraava artikkeli