Anita Westerholm aloittaa ministeri Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana

Anita Westerholm Tammisaaresta Raaseporissa aloittaa ministeri ja kansanedustaja Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana. Westerholm opiskelee oikeus- ja taloustieteitä Helsingin yliopistossa ja Svenska handelshögskolanissa.

– Olen iloinen siitä, että saan aloittaa Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana ja auttaa häntä hänen tärkeässä työssään ja nähdä läheltä miten valtakunnan politiikka toimii, Westerholm sanoo.

Westerholm on Raaseporin kaupunginvaltuuston jäsen sekä kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja. Westerholm toimii Svenska kvinnoförbundetin varapuheenjohtajana. Viimeksi hän on työskennellyt poliittisena asiantuntijana Finlands Svenska Skolungdomsförbundetissa sekä neuvonantajana vakuutusalalla.

Westerholm sijaistaa Anni Dahlénia hänen äitiyslomansa aikana.

Johanna Holmäng valittiin RKP Pohjanmaan uudeksi puheenjohtajaksi

Suomen ruotsalainen kansanpuolue Pohjanmaalla kokoontui piirikokoukseen tänään 15. elokuuta Nuorisoseura Wasa Uf Skatila:ssa. Uudeksi piirin puheenjohtajaksi valittiin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Holmäng Pedersörestä.

Lue edellinen artikkeli

Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen puheenjohtajana

Paraisilta kotoisin oleva Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana. Koskinen on johtanut piiriä huhtikuusta 2018 lähtien.

Lue seuraava artikkeli