Johanna Mantere on Eva Biaudet´n uusi eduskunta-avustaja

VTM Johanna Mantere on aloittanut kansanedustaja Eva Biaudet´n avustajana 2. syyskuuta. Mantere on aiemmin m.m. toiminut Assistant Office Managerina Alankomaiden suurlähetystössä Suomessa, korvauskäsittelijänä Aktia Henkivakuutuksessa sekä harjoittelijana Suomen pysyvässä edustustossa YK:ssa Genevessä.

Mantere on kotoisin Porvoosta ja hän on opiskellut kansainvälistä oikeutta ja ihmisoikeuksia Åbo Akademissa Turussa, jossa hän on toiminut aktiivina esim. RKP-nuorissa, ÅAS edustajistossa ja tiedekuntajärjestöissä. Hän on myös toiminut Pohjoismaiden Keskustanuorten (Nordiska Centerungdomens Förbund) puheenjohtajana, joka on pohjoismainen kattojärjestö keskustaliberaaleille nuorisojärjestöille.

– Olen iloinen uusista haasteista. Odotan innolla, että saan työskennellä Evan kanssa ja sitä, että saan jatkaa työskentelyä ihmisoikeus-, ympäristö- ja tasa-arvo kysymysten parissa, sanoo Mantere.

– Tulemme jatkossakin tekemään töitä erityisesti ihmisoikeuskysymysten parissa. Olen erityisen iloinen siitä, että uusi avustajani on erityisen kiinnostunut näistä kysymyksistä, kuten minäkin. Mantereella on niin osaamista kuin monen vuoden kokemusta politiikasta, sanoo Biaudet.

Mantereen edeltäjä Karin Ringbom toimii nykyään yrittäjänä.

RKP johtaa taas saaristoasiain neuvottelukuntaa

Kansanedustaja Sandra Bergqvist nimitettiin saaristoasiain neuvottelukunnan puheenjohtajaksi. RKP ottaa täten takaisin puheenjohtajuuden neljän vuoden jälkeen.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Hallituksen investointiohjelma on tervetullut

Hallitus esitteli tiistaina vuoden 2020 talousarvioehdotuksensa. Samalla hallitus esitti ohjelman investointiasteen nostamiseksi ja suomalaisten yritysten investointihalujen vauhdittamiseksi.

Lue seuraava artikkeli