Jufo Peltomaa ehdottaa Suomeen uutta startup-yhtiömuotoa

Menestynyt startup-yrittäjä ja Raptori yhtyeen jäsen Jufo Peltomaa (s.1971) lähtee RKP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsingissä.

Maastamuuttokriittinen startup-ehdokas Jufo Peltomaa sanoo, että nykyisessä talouskriisissä startupit ovat ainoa toivomme.

– Talouden kickstarttaamiseksi haluan muodostaa Suomeen uuden yhtiömuodon nimeltä Oys, eli Oy Startup. Se vapauttaa startupit ensimmäiseksi kahdeksi vuodeksi veroista, sotuista, sääntelystä ja raportoinnista, ehdottaa Peltomaa.

Muun muassa Hybrid Graphics ja ZenRobotics yhtiöiden perustajana menestynyt Peltomaa aikoo edistää läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisuutta demokratiassa digitaalisin keinoin.

– Jos ja kun tulen valituksi Eduskuntaan, jokainen minun rekisteröidyssä kannatusjoukossani oleva saa mobiiliapplikaation, jonka avulla voi pysyä minuun yhteydessä koko kauden, lupaa Peltomaa.

Miksi Peltomaa valitsi puolueekseen RKP:n?

– Mietin pitkään puoluetta. Olen ollut aikuisen elämäni hyvin liberaali. Suomessa ei ole kuin yksi aito liberaalipuolue. RKP:n puolueohjelma oli mielestäni ympäripyöreä, mutta sisälsi paljon minulle rakkaita ajatuksia – tosin se koko Suomen asuttuna pitäminen oli toivoakseni vitsi, heittää Peltomaa.

Lisätietoja:

Jufo Peltomaa, jufo@jufoeduskuntaan2015.com

Kampanjapäällikkö Tomi Teikko, +358 40 500 9400

Perustuslakia on kunnioitettava


Perustuslakivaliokunta on lausunnossaan sote-uudistuksesta linjannut perustuslailliset puitteet uudistuksen läpiviemiseksi tavalla, joka ei loukkaa kuntien perustuslaillista asemaa.

Lue edellinen artikkeli

Klimatpolitiken mer än en miljöfråga


Klimatpolitiken är inte bara en miljöfråga utan också en fråga om mänskliga rättigheter. Det betonade riksdagsledamot Christina Gestrin i riksdagens debatt om klimatlagen på onsdag.

Lue seuraava artikkeli