Kalle Pusa asettuu ehdolle EU-vaaleissa

Kalle Pusa on 31-vuotias juristi ja IT-konsultti Helsingistä. Pusa on kotoisin Helsingin Herttoniemestä ja asuu vaimonsa kanssa Lauttasaaressa. Pusa työskentelee asiantuntijatehtävissä IT-alalla ja toimii Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa varajäsenenä sekä Lounais-Helsingin RKP:n hallituksessa.

– Lähden ehdolle rakentamaan kriisinkestävää ja vahvaa Eurooppaa. Euroopan kohtalonkysymyksistä päätetään seuraavina vuosina ja Suomen on oltava mukana päättämässä niistä. Disinformaation aikakauden on päätyttävä, EU:n on jatkettava rohkeaa ilmastopolitiikkaa ja globaalien standardien asettamista ympäristökysymyksissä ja meidän on tehtävä EU:sta kriisinkestävä turvallisuusyhteisö.

– Sillä, mitä tuotteita me päästämme sisämarkkinoillemme ja mitä vaatimuksia me esitämme kauppakumppaneillemme ja yrityksillemme, on aito, mitattava merkitys. EU voi kieltää kiinalaisen pikamuodin tulvan Eurooppaan, EU voi laittaa saastuttajan maksamaan, EU voi asettaa hintalapun ympäristötuhoille. Koska EU voi, niin EU:n on vaadittava enemmän ja tiukemmin.

– Eurooppalaisten tulee voida luottaa siihen, että heidän unioninsa on tehokas ja päättäväinen unioni, joka ei jää odottamaan kriiseissä, ja joka ennakoi eikä vain reagoi, Pusa sanoo. 

 

Lisää tietoa:

https://www.kallepusa.com/ 

Oona Hagman ehdolla EU-vaaleissa

Oona Hagman on vastuulliseen markkinointiin ja viestintään keskittyvä yrittäjä, jonka tausta nojaa yli neljän polven ylittävään yrittäjyyteen. Politiikassa hän vaikuttaa Helsingin kaupungin varavaltuutettuna, Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnassa sekä aiemmin Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa ja Digitalisaatiotoimikunnassa.

Lue edellinen artikkeli

RKP lähtee vaaleihin varmistaakseen paikkansa Brysselissä.

RKP lähtee EU-vaaleihin 20 ehdokkaan voimin ja täten täydellä listalla. EU-vaalit järjestetään Suomessa 9. kesäkuuta 2024. Ennakkoäänestys järjestetään Suomessa 29. toukokuuta-4. kesäkuuta 2024.

Lue seuraava artikkeli