Oona Hagman ehdolla EU-vaaleissa

Oona Hagman on vastuulliseen markkinointiin ja viestintään keskittyvä yrittäjä, jonka tausta nojaa yli neljän polven ylittävään yrittäjyyteen. Politiikassa hän vaikuttaa Helsingin kaupungin varavaltuutettuna, Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnassa sekä aiemmin Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa ja Digitalisaatiotoimikunnassa.

– Lähden ehdolle puolustamaan oikeudenmukaisuutta ja sivistystä – ne ovat turvallisuutemme perusta. EU-politiikkaan tarvitaan uutta näkemystä, läpinäkyvämpää päätöksentekoa ja selkeämpää viestintää. 

– Euroopassa yhteistyön keskiössä ovat jokaisen perheen turvallisuus, hyvinvoiva ympäristö ja vakaa talous. Miten nuoret voivat menestyä paremmin yli rajojen?  

– Meillä on erinomaiset edellytykset kehittää vientiä teknologioiden, teollisten ratkaisujen ja korkean osaamisen viejämaana. Poliittisen sääntelyn pitää edesauttaa, eikä vaikeuttaa vastuullisten yritysten mahdollisuuksia kasvaa, etenkin pieniä yrityksiä ajatellen.  

– Suomen tulee olla EU:ssa proaktiivinen toimija, jossa vaikuttamista ennakoidaan osallistumalla aktiivisesti tulevien päätösten valmisteluun. Haluan toimia selkeiden tavoitteiden, avoimen keskustelun ja reilun sopimisen puolesta. 

Anita Westerholm asettuu ehdokkaaksi eurovaaleissa

RKP:n naisjärjestön puheenjohtaja Anita Westerholm ilmoittaa tänään 29. huhtikuuta asettuvansa ehdokkaaksi eurovaaleissa, jotka pidetään 9. kesäkuuta.

Lue edellinen artikkeli

Kalle Pusa asettuu ehdolle EU-vaaleissa

Kalle Pusa on 31-vuotias juristi ja IT-konsultti Helsingistä. Pusa on kotoisin Helsingin Herttoniemestä ja asuu vaimonsa kanssa Lauttasaaressa. Pusa työskentelee asiantuntijatehtävissä IT-alalla ja toimii Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa varajäsenenä sekä Lounais-Helsingin RKP:n hallituksessa.

Lue seuraava artikkeli